MM-mitalisti jakoi karmivan kuvan – tällaista jälkeä pakkanen tekee jaloille

9:10
Videolla Krista Pärmäkosken ja Markus Vuorelan loistokkaat suoritukset Val di Fiemmen sprintissä.

Maastohiihdon Ski Classics -kiertue käynnistyi lauantaina Sveitsin Zuozissa. Kisassa kahdeksanneksi sivakoinut Ruotsin Britta Johansson Norgren jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan jaloistaan 65 kilometrin kisan jälkeen.

Yhtenä suosikeista kisaan lähtenyt Johansson Norgren kärsi pahoin paikan päällä olleesta kovasta pakkasesta. Kisan alussa lämpötilaksi mitattiin -22 astetta, mutta ruotsalaisen mukaan pakkasta olisi ollut peräti -27 astetta. Vaikka hänellä oli varpaidenlämmittimet, vaikutti pakkanen erityisen kovasti Johansson Norgrenin jalkoihin.

Ruotsalainen jakoi kuvan jaloistan Instagramiin. Varpaisiin oli muodostunut erityisen suuria rakkuloita. 

– Kylmä kisa. En oikein selvinnyt siitä. Aina ei ole niin helppoa pakkasen kanssa, kun vain seistään ja sauvotaan. Nyt tekee kipeää ja tykyttää. Toivon mukaan olen paranemaan päin muutaman päivän sisällä, Johansson Norgren kertoi Sportbladetille.

Kansainvälisissä kilpailuissa on pakkasraja (-18 astetta). Johansson Norgren ei tiedä, onko Ski Classics kiertueella samaa.

– En usko, että meillä on mitään rajaa, mutta monilla oli tänään vaikeaa, Johansson Norgren totesi.

37-vuotias Johansson Norgren hiihti maailmancupissa kausina 2003-2014. Uran merkittävimmät hetket sattuivat 2009 Liberecin (viestipronssi) ja 2011 Oslon (viestihopeaa) hiihtolajien MM-kilpailuissa.

Naisten kilpailun voitti Jenny Larsson ja miesten Oskar Kardin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja