MM-kisojen stadionilla korkeuksista pudonnut turvamies on kuollut – kyseessä oli vasta 24-vuotias siirtotyöläinen

Qatarin kisoista kuuluu jälleen surullisia uutisia.

Argentiina–Hollanti-ottelun jälkeen stadionin katsomorakenteista maahan pudonnut järjestyksenvalvoja on kuollut. Järjestyksenvalvojan kerrottiin pudonneen maahan merkittävästä korkeudesta lauantaisen ottelun jälkeen. Hänet kiidätettiin teho-osastolle, mutta hän kuoli kolmen päivän sairaalahoidon jälkeen.

Qatarissa MM-kisojen järjestäjät kertovat BBC:n mukaan, että putoamiseen johtaneita olosuhteita tutkitaan.

Järjestyksenvalvojan henkilöllisyys paljastettiin samalla. Menehtynyt henkilö oli kenialainen John Njau Kibue, 24. Kibuen sisko kertoi CNN:lle, että hänen veljensä kuolemasta ei ole annettu mitään selvitystä.

– Haluamme oikeutta. Haluamme tietää, mikä aiheutti hänen kuolemansa. He eivät ole koskaan lähettäneet meille kuvaa siitä, mistä hän putosi, tai antaneet meille mitään muuta tietoa", sisko Ann Wanjiru sanoi.

Kibuen perhe kertoi CNN:lle, että hän muutti Qatariin marraskuussa työskennelläkseen paikallisessa turvallisuusyrityksessä.

Kibue on jo toinen siirtotyöläinen, joka on kuollut Qatarissa MM-kisojen aikana. Filippiiniläinen vierastyöntekijä kuoli työtehtävissä Saudi-Arabian harjoituskeskuksessa.

Lue myös:

    Uusimmat