MM-kisojen avauksessa historiallinen lopputulos – edes shokkimaalin hylkäys ei auttanut Qataria

Tulosruutu: Jalkapallon MM-kisat käyntiin Qatarissa

Jalkapallon MM-kisat käynnistyivät tänään sunnuntaina Qatarissa. Avausottelussa turnauksen isäntämaa kohtasi Ecuadorin, joka shokeerasi kotiyleisöä jo avausminuuteilla. Ecuador oli lopulta parempi lukemin 2–0.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ecuadorin hyökkääjä Enner Valencia iski pallon maaliin jo kamppailun kolmannella minuutilla. Isännillä kävi kuitenkin tuuri, kun videoteknologia löysi osumasta niukan paitsion.

Seurajoukkuetasolla turkkilaista Fenerbahcea edustava Valencia oli pitelemätön avausjaksolla. Yhden hylätyn lisäksi 33-vuotias hyökkääjä laukoi kaksi maalia.

Ensimmäinen näistä tuli rangaistuspotkusta 16. minuutilla. Toisen Valencia puski 31. minuutilla.

Video Valencian maaleista näkyy jutun yläreunasta.

Qatar sai rivejään kasaan ja Ecuador höllensi otettaan. Maaleja ei enää toisella puoliajalla nähty.

Qatar teki sunnuntaina kiusallista historiaa, sillä siitä tuli ensimmäinen isäntämaa, joka on hävinnyt oman avausottelunsa jalkapallon MM-kisoissa.

Ecuador ja Qatar pelaavat samassa A-lohkossa yhdessä Hollannin ja Senegalin kanssa.