Miten miehet suhtautuvat suuseksin antamiseen? Lukijaraati vastaa: "Antaisin useammin"

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
KATSO MYÖS: Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko "69" koskaan toimia?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Suuseksin antaminen naiselle – tyttöystävä ei suostu uskomaan, että teen sitä mielelläni, eikä se ole minulle mikään velvollisuus tai että tekisin sitä siksi, että saisin vastavuoroisesti suuseksiä häneltä. Miten muut miehet suhtautuvat suuseksin antamiseen ja miten naiset siihen reagoivat?" kysyy nimimerkki Ei mikään velvollisuus.

Näin raati vastasi

"Suihkun jälkeen puhtaana tämä on jopa nautinnollista. Antaisin useammin vaimolleni suuseksiä, mutta hän jollain lailla kiusaantuu. Antaisin ja ottaisin useammin, jos saisin mahdollisuuden. Nautin suuresti, kun saan toisen nauttimaan."
– Mies, 36, avioliitossa

"Olin kuin tyttöystäväsi. En uskonut. 15 vuotta aviossa olon jälkeen olen alkanut uskoa, lopulta ja vasta. Ja nauttia. Vasta nyt. Neljä lasta ja alapää sen mukainen, mutta parempaa nautintoa saa etsiä. Oma onneni on suuseksistä (ja fistauksesta) pitävä puoliso."
– Nainen, 40, avioliitossa

"Huh. Minun mieheni ainakin nauttii siitä todella paljon. Miksen siis minäkin, se on upeaa. Tyttöystäväsi voi miettiä "miltä kellari näyttää" ja siksi tuntea epävarmuutta. Toivottavasti iän myötä estot häviävät ja itseluottamus kasvaa."
– Nainen, 43, avioliitossa

"Itse rakastan suuseksin antamista, mutta vaimo ei siitä enää nykyisin kuulemma pidä, ei koskaan sitä paljoa ole kyllä ollutkaan valitettavasti. Vaimo ei usko, että sitä voi antaa mielellään vastikkeetta ja että siitä mies nauttii. Siltä osin puutteessa."
– Mies, 35, avioliitossa

"Tykkään myös antaa suuseksiä ja on ihana nähdä naisen nauttivan siitä. Tuntuu hyvältä, kun nainen uskaltaa nauttia ja keskittyä tuntemuksiin. Kiusata lähelle orgasmia ja viedä jälleen uudelleen huipulle. Naiseni osaa nauttia siitä."
– Mies, 50, avioliitossa

"Ei tietoa. Vaimo ei ole ikinä suostunut."
– Mies, 60, naimisissa

"Itse en tykkää kuin tosi harvoin antaa miehelleni suuseksiä ja hän ymmärtää eikä vaadi. Mies haluaa aina antaa minulle, joten en kieltäydy, koska hän niin kovin haluaa. Joskus sanon, että ei tarvitse, mutta mies sanoo: mutta kun haluan ja tykkään."
– Nainen, 34, parisuhteessa

"Ehkä kumppanisi ei vaan niin välitä suuseksistä ainakaan vastaanottavana osapuolena, eikä kehtaa sanoa, ettei pidä siitä, ettet loukkaantuisi, vaikkei kyse sinusta henkilökohtaisesti olisikaan."
– Nainen, 35, sinkku

"Naisena en nyt hirveän innoissani ole saadessani suuseksiä mieheltäni. Mutta JOS hän sitä haluaa antaa, niin VOIN joskus UHRAUTUA hänen mielikseen."
– Nainen, 55, parisuhteessa

"Kyllähän se oudolta tuntui, kun eräs kumppani halusi ainoastaan suuseksiä. Itse haluan muutakin sen lisäksi.”
– Nainen, 56, sinkku

"Teen sitä, koska mieheni tykkää ja siksipä tykkään tehdä sitä itsekin. Ihanaa nähdä se kiihko ja se kiihottaa minuakin."
– Nainen, 50, parisuhteessa

"On ihanaa, kun kumppani haluaa antaa suuseksiä ja osaan ottaa sitä vastaan ja uskon, että hän haluaa sitä. Teen vastavuoroisesti takaisin, mutta se ei ole joka kerta."
– Nainen, 29, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

 

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat