Miten keski-ikäinen pärjää lasten sisäliikuntapuistossa, entäpä lumilautailussa? Viiden jälkeen -ohjelmassa testattiin hiihtoloma-aktiviteetit

Lumilautailijan ensimmäinen oppitunti: Miten pysyä pystyssä hississä ja mäessä 2:56
Lumilaudalla pystyssä pysyminen on ensikertalaiselle hankalaa.

Trampoliinilla hyppiminen ilman alkuverryttelyä vie mehut, totesivat varttuneeseen ikään ehtineet testiryhmäläiset.

Toimitus testasi yhden ulko- ja yhden sisäliikuntalajin silmälläpitäen talvilomaviikoille ennustettuja vaihtelevia säitä. Lajit olivat lumilautailu ja leikki-ikäisten suosima sisäliikuntapuisto. Yksi keskeisimmistä testituloksista oli, että aikuiselle tulee molemmissa hiki alle kymmenessä minuutissa.

Pallomeri osoittautui suorastaan rentouttavaksi kokemukseksi, kun taas trampoliinilla pomppiminen puolestaan rankemman tason aerobiseksi harjoitteluksi.

Lumilautailussa ensimmäinen haaste oli pysyä pystyssä hississä laudan päällä. Katso yllä olevalta videolta, miten homma sujuu ensikertalaiselta.

Foreca kertoo kolmen hiihtolomaviikon säiden vaihtelevan heikkotuulisesta pakkassäästä päiviin, jolloin lämpötila kohoaa selvästi suojan puolelle.  Tällä viikolla (viikko 8) lomaillaan eteläisessä Suomessa, ensi viikolla (9) keskisessä ja itäisessä Suomessa ja viikolla 10 lomavuorossa ovat pohjoisen koululaiset.

Lasten leikki on aikuiselle yllättävän rankkaa. Video alla:

Aikuiselle tulee sisäliikuntapuistossa heti hiki: ”Täytyy nostaa hattua nuorisolle” 2:56
Näin kävi aikuisen sisäliikuntapuistossa!


Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live


Lue myös:

    Uusimmat