Miten käy voitokkaan sketsihahmon? Joonas Nordman paljastaa Salme Pasin kohtalon

Putouksen Vuoden sketsihahmokilpailun viime vuonna voittanutta Salme Pasia ei kohta enää nähdä keikoilla, kertoo hahmon isä Joonas Nordman.

Koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä Joonas Nordman ampaisi koko kansan tietoisuuteen viime kaudella Putouksessa.

Miehen suloinen sketsihahmo liitto-orava Salme Pasi valloitti suomalaisten sydämet ja orava voitti Putouksen legendaarisen sketsihahmokisan. Sen jälkeen miehellä on riittänyt keikkaa.

– Putous on tuonut mukanaan paljon hyvää, muun muassa oravakeikkoja ympäri Suomen. Vaikka itsestäni oravahahmon repertuaarin pyörittäminen kerta toisensa jälkeen saattaa tuntua välillä vähän kyllästyttävältä, on yleisö aina innoissaan Salme Pasista. Se on ollut mukavaa huomata, Nordman sanoo.

Seitsemännelle kaudelle Putoukseen mukaan lähtevä Nordman aikoo kuitenkin keskittyä syksyllä uuteen sketsihahmoonsa. Liitto-oravan vuosi tulee miehen mukaan pian päätökseensä.

– Salme Pasilla on vielä joulukuussa joitakin keikkoja, mutta sen jälkeen on aika päästää mies takaisin päivätyöhönsä ay-liikkeeseen, Nordman sanoo.

Uudesta sketsihahmostaan Nordman ei vielä halua liikoja paljastaa, mutta sen verran hän vihjaa, että tänä vuonna kyseessä ei ole eläin.

– Sketsihahmon suunnittelu on jo loppusuoralla. Sen verran voin paljastaa, että hän ei ole eläin eikä porilainen.

Aiemmin muun muassa toimittajana ja uutispäällikkönä työskennellyt mies kokee, että Putouksen viime kausi oli hänelle korvaamaton koulu näyttelijän työhön.

– Ammatillisesti puolitoistatuntiset suorat lähetykset olivat todella kasvattavia. Luulen, että tänä vuonna koko kahdeksan viikon rykäisy tulee olemaan psyykeen kannalta helpompi kuin viime vuosi. Tietysti myös ystävyys kollegoihin syveni. Meillä on kasassa todella hyvä porukka, Nordman kiittelee.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lokakuun 24. päivä. 

Lue myös:

    Uusimmat