Miten erottautua joukosta, jos naapurusto on täynnä Rolls-Royceja? Valmistajan mittatilausosasto auttaa – tässä viime vuoden upeimpia luomuksia

2:00
Rolls-Roycen mittatilausosaston komeimpia luomuksia viime vuodelta.

Rolls-Royce on synonyymi äärimmäiselle luksukselle. Mutta jos liikut oikeissa piireissä, voit löytää itsesi tilanteesta, jossa kaikilla naapureillasi ja ystävilläsi on pihassa samanlainen Rolle kuin itselläsi. Tästä syystä perinteikkään brittivalmistajan mittatilausosasto tarjoaakin lähes rajattomat mahdollisuudet autojen kustomointiin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Rolls-Royce on julkaissut kuvamateriaalia muutamasta viime vuonna valmistamastaan erikoismallista. Niistä osa on tehty yleiseen myyntiin, osa suoraan asiakkaiden toiveiden perusteella.

Asiakkaiden toivomat erikoisuudet ovat vaihdelleet kojelautaan upotetuista synteettisistä timanteista aina tiettyyn puuhun, jota saa vain tietystä metsästä. Ja kuten Rolls-Roycella on ollut tapana luvata, niin mikään toive ei ole liian villi toteutettavaksi.

Muuan Michael Fux puolestaan halusi autoonsa runsaasti fuksianpunaista. Rolls-Roycen mukaan hänen Phantomiinsa päätynyt sävy on vain ja ainoastaan hänelle suunniteltu, eikä sitä voi kukaan muu itselleen tilata. Fux muuten omistaa 11 Rolls-Roycea.

Myös ikonista Spirit of Ecstasy -keulamerkkiä on pyydetty niin hiilikuituisena kuin ruusukultaisenakin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja