”Mitäs hän nyt kaivelee sieltä?” – Yleisurheilutähden villi juhlinta sai Zürichin yleisön liekkeihin, mutta jotain oleellista piti vielä hakea repusta

3:03
Gianmarco Tamberi käynnisti rehvakkaat juhlat viimeisen korkeuden ylitettyään, mutta jotain oli vielä unohtunut reppuun.

Korkeushyppääjä Gianmarco Tamberin järjestämä show Timanttiliigan Zürichin finaaleissa on juuri sitä viihdettä, jota urheilussa on kipeästi kaivattu viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Tamberi järjesti täpötäydelle katsomolle melkoisen näytöksen ottamalla korkeushypyn voiton. Italialainen oli jo varmistanut voittonsa, kun hän asteli vielä kertaalleen hyppypaikalle korkeudesta 234.

Rima ylittyi komeasti, ja Tamberi nappasi viereiseltä palkintopöydältä timanttipystin polleasti kouraansa sen enempää palkintojenjakoa odottelematta.

Olympiakultaa aiemmin kesällä Tokiossa voittanut Tamberi aloitti haltioituneen yleisön edessä villin juhlinnan, mutta muisti sitten, että jotain tärkeää rekvisiittaa oli jäänyt reppuun.

– Mitäs hän nyt kaivaa sieltä? C Moren selostaja Antero Mertaranta naureskeli Tamberin juostua kiireesti repulleen kesken voitonjuhlien.

Videolla Gianmarco Tamberin huima ylitys viimeisestä korkeudesta ja sitä seuranneet voitonjuhlat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja