Mainos

Mitä takapuolesi kertoo sinusta? Ennusta pakaroista!

Perinteisesti ennustetaan teelehdistä, korteista tai kädestä. Oletko kokeillut, mitä pakarasi kertovat sinusta?

Reuters uutisoi kerran saksalaisesta 39-vuotiaasta Ulf Buckista. Buck oli uutisen kohteena sen vuoksi, että tuo Meldorfin kylässä asuva sokea mies väittää osaavansa ennustaa pakaroista. Hänen mukaansa pakaroista pystyy ennustamaan huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi kädestä. Jotta aiheesta kiinnostuneen Helmen lukijan ei tarvitse lähteä Hampurin lähistölle etsimään tuota pientä kyläpahasta ja sieltä sokeaa ennustajaa, niin Kari Heusala keräsi ohjeet pakaroista ennustamiseen Helmen sivuille.

Taolainen käsitys

Pakarat koostuvat itse asiassa yhdeksästä eri lihaksesta, jotka antavat pakaroille niiden pyöreän muodon. Nämä ovat: iso pakaralihas (gluteus maximus), keskimmäinen pakaralihas (gluteus medius), pieni pakaralihas (gluteus minimus), päärynänmuotoinen lihas (piriformis), ylempi kaksoislihas (gemellus superior), alempi kaksoislihas (gemellus inferior), ulompi peittäjälihas (obturator externus) sisempi peittäjälihas (obturator internus) ja nelikulmainen reisilihas (guadratus femoris).

Taolaisen mestarin Yeh Te-huinmukaan pakaratyypeillä on oma seksuaalinen merkityksensä. Jostain syystä Yeh Te-huin listasta jää kuitenkin puuttumaan seksuaalisesti optimaaliset pakarat.

Pakaratyyppi:

Arvio:

Esillä olevat ja hyvin kehittyneet pakarat

Henkilö on seksuaalisesti erittäin vaativa ja vaikeasti tyydytettävissä.

Litteät pakarat

Tällainen henkilö ei välttämättä ole paras mahdollinen rakastaja. Mikäli kyseessä on nainen, hän sopii taoismin mukaan paremmin kotitöihin kuin seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Kapeat pakarat

Tämä henkilö on teeskentelemisen mestari. Hän ei suuremmin nauti rakastelusta, mutta antaa ymmärtää olevansa varsinainen seksihurjastelija.

Roikkuvat pakarat

Henkilö on laiska ja passiivinen.

Näin ennustat miehistä

Englantilaisen rumpologin (pakaroista ennustaja) Sam Amosinmukaan oikea pakara kertoo tulevaisuuden ja vasen menneisyyden. Pakaroiden mallin perusteella voidaan erityisesti miehistä selvittää tiettyjä asioita.

Täyteläisen pyöreät pakarat omaava mies on Amosin mukaan itsevarma, menevä ja elämää pulppuava. Tällainen mies on erilaisten juhlien moottori ja sielu. Mies on kova flirttailemaan ja hän kaipaa jatkuvaa seksuaalista variaatiota. Mies on sängyssä seikkailuhaluinen ja haluaa ainakin kerran elämänsä aikana kokea kaiken mahdollisen seksin saralla. Tämä mies kyllästyy nopeasti samanlaisiin seksileikkeihin. Mikäli nainen haluaa pitää miehen, tulee hänen olla seksuaalisesti luova.

Mies, jolla on hivenen neliskulmaiset pakarat, on työorientoitunut ja hän soveltuu hyvin parisuhteeseen. Ura voi kuitenkin viedä miehen mennessään. Tällainen mies voi olla seksissä hivenen itsekäs. Hän on seksuaalisesti kyltymätön ja haluaa jatkuvasti lisää nautintoa. Naiselta vaaditaankin melkoisia ponnisteluja, jotta hän pystyy pitämään miehen seksuaalisesti tyydytettynä.

Vasemman pakaran alla kulkeva linja kertoo miehen menneistä suhteista. Mitä syvemmät ja pidemmät pakaralinjat ovat, sitä vakavampia ja pitkäaikaisempia suhteet ovat olleet. Mikäli linjat ovat erittäin intensiivisesti näkyvillä, on miehen suhteisiin liittynyt jotain surua. Mikäli pakaralinjat taas ovat lähes huomaamattomat ja niitä on vähän, eivät aikaisemmat suhteet ole olleet merkittäviä.

Oikean pakaran alla olevat viivat kertovat nykyisestä ja tulevasta suhteesta. Mikäli linjat ovat syvät ja pitkät, on oletettavissa pitkällinen ja tärkeä suhde. Kenties lapsikin on tulossa. Pakaroista löytyvät hymykuopat viittaavat miehen spontaanisuuteen, hauskuuteen ja lapsenomaisuuteen. Tämä mies haluaa kuitenkin dominoida parisuhdetta. Mikäli seksi ei satu kiinnostamaan häntä, ei sitä Amosin mukaan saa viritettyä millään keinoin.

Kurkkaa myös naisen pakaroita

Pakaroista on olemassa myös kumpaakin sukupuolta koskevaa tietoutta. Pakaroiden alapuolella olevat symmetriset vanat kertovat henkilön luotettavuudesta, tyyneydestä ja tasaisesta luonteesta. Epäsymmetriset vanat taas viestittävät itsekeskeisyydestä ja ahneudesta.

Henkilö, jolla on molempien pakaroiden ulkosyrjällä pienet pullistumat, on yleensä uskollinen sekä rakkaudessa että avioliitossa. Uran puolesta häneltä ei kannata odottaa mitään suurta, sillä hän on perin keskinkertainen yksilö.

Henkilöiden, joiden vasen pakara on oikeaa suurempi, kannattaa hankkiutua mahdollisimman nuorena vakituiseen parisuhteeseen ja avioliittoon. Tällaisille henkilöille sinkkuelämä voi nimittäin olla terveydelle vaarallista. Vastaavasti persoonat, joiden oikea pakara on vasenta suurempi, tulevat kohtaamaan elämänsä aikana paljon erilaisia ongelmia. Miehillä ne keskittyvät yleensä uraan ja naisilla lasten hankkimiseen.

Karvaiset pakarat omaavat henkilöt ovat luoteeltaan hyvin kilttejä ja miellyttäviä. Mikäli kummallakin vanhemmista on karvaiset pakarat, tulee lapsista kuitenkin hyvin tasapainottomia ja kiivasluonteisia. Mikäli henkilöllä on punaiset hiukset, mutta pakaroissa esiintyy tummaa karvaa, on hän erittäin lahjakas ja tunteellinen ihminen. Miehen pakaroissa esiintyvä harmaa karvoitus kertoo hyvin nuorella iällä syntyvästä erektio-ongelmasta. Jos taas miehellä on pakaroissa punaista karvoitusta, on hän kovin siveetön henkilö.

Pakaran yläosissa esiintyvä syntymämerkki kuvastaa sitä, että henkilö on rohkea ja erittäin intohimoinen. Mikäli syntymämerkki esiintyy pakaran keskiosissa, on kyseessä pidättyväinen ja erittäin vakavamielinen persoona. Pakaran alaosista löytyvä syntymämerkki kertoo erektio- ja lisääntymisongelmista. Luovilla ja erittäin seksuaalisilla henkilöillä saattaa olla syntymämerkki pakaroiden välissä.

Myös nämä paljastavat yllättäviä asioita luonteenpiirteistäsi! Lue myös:


MTV3/Helmi

Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.