Mitä lempivärisi kertoo sinusta?

Onko lempivärisi eloisa oranssi tai rauhallinen sininen? Värit kertovat yllättävän paljon ihmisen ajatusmaailmasta ja persoonasta.

Oletko koskaan pohtinut, mitä lempivärisi kertoo sinun persoonastasi? Lempivärisi voi paljastaa sinusta yllättäviä piirteitä.

Punainen

Punainen on voiman, terveyden ja elinvoiman väri. Yleensä sosiaaliset, aggressiiviset, rohkeat ja impulsiiviset henkilöt valitsevat lempivärikseen punaisen. Se kuvaa päämäärätietoista luonnetta ja kunnianhimoa. Tällaiset ihmiset muodostavat nopeasti mielipiteensä ja ovat optimistisia eivätkä voi sietää yksitoikkoisuutta. He ovat levottomia ja saattavat syyttää muita virheistään. Oletko hiljainen persoona? Punainen voi tarkoittaa sitä, että tarvitset sen lämpöä ja voimaa. Punaisen valitsevat yleensä ihmiset, jotka ovat avoimia, eivätkä ajattele turhan mutkikkaasti.

Valkoinen

Valkoinen on puhtauden ja viattomuuden väri. Jos olet iältäsi hieman vanhempi ja lempivärisi on valkoinen, tähtäät luultavasti täydellisyyteen tai haluat kokea nuoruuden raikkauden uudestaan. Valkoinen voi symboloida myös sitä, että haluat elää yksinkertaista elämää, etkä kaipaa monimutkaisia asioita.

Pinkki

Tämä väri edustaa rakkautta ja kiintymystä ilman intohimoa. Naiset, jotka pitävät pinkistä, ovat yleensä äidillisiä ja suojelevia. Pinkistä pitävät kaipaavat suojattua elämää ja erikoiskohtelua. He tarvitsevat myös kiintymystä, rakkautta ja turvaa. He saattavat olla luonteeltaan herkkiä ja hauraita.

Oranssi

Oranssi on luksuksen väri. Oranssin valitsevat ihmiset, jotka haluavat pitää hauskaa! He voivat olla dramaattisia ja huomionhakuisia, mutta luonteeltaan he ovat kilttejä ja suosittuja. He saattavat olla hieman häilyviä ja heidän luonteensa saattaa vaihdella, mutta he yrittävät kuitenkin olla ymmärtäväisiä. Oranssi on nuoruuden, voiman, pelottomuuden, uteliaisuuden ja levottomuuden väri.

Keltainen

Keltainen on onnen, viisauden ja mielikuvituksen väri. Keltaisesta pitävät seikkailunhaluiset ihmiset, jotka etsivät aina jotakin uutta. Keltainen kuvastaa aurinkoista ja nokkelaa luonnetta. Keltaisesta pitävillä on usein hyvä bisnesvainu ja huumorintaju. Tällaiset ihmiset ovat yleensä hyvin selkeitä ja ajattelevaisia, mutta saattavat silloin tällöin valita vapauden ja toiminnan vastuunkannon sijaan.

Sininen

Sininen on pehmeä, rauhoittava, lempeä ja välittävä väri. Sinisestä pitävät ovat luonteeltaan pohdiskelijoita. He ovat myös kärsivällisiä, tunnollisia, herkkiä ja osaavat hillitä itsensä. Sinisestä pitävät haluavat tulla ihailluiksi tasaisuuden ja viisauden takia. He ovat uskollisia, mutta usein murehtivat asioita. He ovat myös varovaisia ja epäileväisiä.

Ruskea

Ruskeasta pitävät ovat kestäviä ja kärsivällisiä, solidaarisia, tasaisia ja konservatiivisia. Ruskea ei ole impulsiivinen väri. Ruskeasta pitävät rakastavat vastuuta ja ovat luotettavia ja kilttejä, mutta saattavat välillä olla myös hieman tahdittomia.

Vihreä

Vihreä on harmonian ja tasapainon väri. Se symboloi toivoa, rauhallisuutta ja uudistuksia. Yleensä kiltit ja vilpittömät ihmiset pitävät vihreästä. He ajattelevat usein muita ihmisiä ja ovat sosiaalisia. Vihreät ihmiset ovat luonteeltaan myös vaatimattomia ja kärsivällisiä, joten heitä saatetaan joskus hyväksikäyttää. Tällaiset ihmiset ovat usein hyvin huoliteltuja, sivistyneitä ja hyvämaineisia.

Violetti

Violetista pitävät ovat individualisteja, älykkäitä ja herkkiä, mutta he haluavat olla erilaisia ja uniikkeja. He ovat temperamenttisia taiteilijaluonteita. Violetit ihmiset saattavat olla myös sarkastisia, jos heidät ymmärtää väärin. Jos pidät violetista, olet luultavasti epäsovinnainen ja suvaitsevainen ja haluat toimia ryhmän johtajana.

Harmaa

Harmaa on kompromissin väri. Harmaat ovat yleensä maltillisia, rauhallisia ja kovia työskentelijöitä. Vanhemmat ihmiset, jotka pitävät harmaasta, etsivät tasaista elämää, nuoremmat taas saattavat yrittää tukahduttaa oman persoonallisuutensa.

Musta

Musta on arvokas ja vaikuttava väri, mutta ei ole kuitenkaan näyttävä. Mustasta pitävät ihmiset haluavat luoda ympärilleen mystisen ilmapiirin, eivätkä halua tehdä omista haluistaan ja päämääristään isoa numeroa. Tällaiset ihmiset ovat yleensä syvällisiä ja heillä on sisäisiä kaipuita.

Lähde: Care2.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja