Mitä rakastat kehossasi? Osallistu kyselyyn ja voita tuotepaketti!

Nyt annetaan huutia kehon arvostelulle ja kauneusihanteille! Bikinikauden kynnyksellä Studio55.fi kysyy upeilta aikuisilta naisilta mihin he ovat vartaloissaan erityisen tyytyväisiä.

Iloitsetko upeista sääristä, runsaista kurveista, kapoisesta uumasta tai ehkä vahvoista käsivarsista? Oletko ylpeä pehmeästä vatsasta, eletyn elämän merkeistä tai hyvin säilyneestä povesta?

Uimapukukauden aikaan moni nainen tuskailee peilin edessä, mutta epäkohtien tuijottelun sijaan voi keskittyä iloitsemaan oman vartalon parhaista puolista! Kerro, mihin olet vartalossasi tyytyväinen. Onko ikä muuttanut suhtautumista kehoosi ja kauneusihanteisiin? Oletko ollut epävarma vartalosi suhteen, ja miten olet onnistunut selättämään kroppakompleksit?

Vastanneiden kesken arvomme kolme Keventäjien hyvinvointipakettia upean kesäkehon hellimiseen. Pakettiin kuuluu terveelliseen elämään opastava Keventäjän kirja (Tammi), kipeitä hartioita hellivä minihieroja ja otsalamppu vaikkapa iltalenkkejä varten. Paketin arvo on noin 50 euroa.

Vastauksia voidaan julkaista Studio55.fi-sivustolla nimettöminä/nimimerkillä.

Lue myös:

    Uusimmat