Mainos

Mitä profiilikuvasi kertoo sinusta?

Lähes jokainen kaveri, ystävä, sukulainen ja työnantaja löytyy nykyään Facebookista tai jostain vastaavasta sosiaalisen median palvelusta. Näille on myös yhteistä, että palveluihin ladataan jonkinnäköinen profiilikuva. Mutta mitä tämä kuva kertoo sinusta?

Profiilikuvista löytyy jos jonkinlaisia kuvia. Joillain kuva muistuttaa passikuvaa, toisilla kuva paljastaa enemmän kuin on tarpeen. Cosmopolitan kertoo, mitä kuvat kertovat sinusta.

1. Viettelevä kuva

Jos olet valinnut viettelevän, erittäin flirtin kuvan, ehkä ajattelet olevasi seksikäs ja itsevarma. Oletko mahdollisesti seuraa vailla?

Kuva kuitenkin ei välttämättä palvele tarkoitusta. Se antaa sinusta liian helposti tyrkyn ja epätoivoisen kuvan. Jos olisit oikeasti varma itsestäsi, sinun ei tarvitsisi poseerata seksikkäästi, sanoo Cosmopolitan.

2. Lemmikin kuva

Vaikka lemmikkisi olisi kuinka suloinen tahansa ja sinulle tärkein asia maailmassa, ei se välttämättä toimi profiilikuvana. Herää kysymys piilotteletko itse lemmikkisi takana? Kokeile mieluummin kuvaa, jossa olette molemmat.

3. Lapsuuden kuva

Kuten lemmikin kuva, myös lapsuuden kuva herättää kysymyksen, piilotteletko jotain? Uskallatko näyttää mitä sinusta on oikeasti tullut? Jos haluat näyttää itsevarmuutta, näytä minkälainen olet nykyään!

4. Mielikuvitushahmo tai joku muu

Sarjakuvahahmo oman profiilikuvan tilalla kertoo mielikuvituksesta – tai sitten ei! Jos sarjakuvahahmo ei esitä sinua, se saattaa harhauttaa profiilisi katsojat ajattelemaan sinun jämähtäneen jonnekin lapsuuteen. Julkkiksen kuva oman kuvan sijalla ei ole sen parempi vitsi. Paljasta omat kasvosi rohkeasti!

5. Humaltunut bilekuva

Oletko juhlien toivotuin vieras? Haluatko kertoa, että sinulla menee nyt kovaa? Tähän tarkoitukseen humaltunut bilekuva toimii, mutta huolehdi, että potentiaalinen työnantajasi ei näe tätä kuvaa. Juhlakuvat ovat hauskoja, mutta liian humaltunut ei sovellu profiilikuvaksi.

6. Sinä itse sellaisena kuin olet

Paras kuva profiiliin lienee oma kuva, jossa hymyilet luonnollisesti. Sinun ei tarvitse teeskennellä sen enempää kuin mitä todellisuudessa olet.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.