Mitä päälle töihin helteellä? 10 asuideaa

Hellekelit jatkuvat, mutta työt kutsuvat. Nopeuta aamuista töihin lähtöä ja lue vinkit toimistokelpoiseen hellepukeutumiseen.

Helteinen kesäsää tekee toimistopukeutumisesta entistä haastavampaa. Kokosimme muutamia ideoita kaikin puolin säälliseen toimistolookiin!

Paitamekko

Klassinen paitamekko on turvallinen, helppo ja takuuvarma valinta. Väljä mekko ei kiristä, ja malli on parhaimmillaan hengittävissä, helteisiin sopivissa luonnonmateriaaleissa kuten puuvillassa. Asusta halutessasi vyöllä.

Räätälöity paitamekko toimii myös hihattomana versiona.

Midi-hame

Pidempi midi-helma on nyt trendikäs ja sovelias vaihtoehto minihameelle. Hulmuavat helmat ovat mukavat helteelläkin. Pitkiä hihoja ei tarvitse pelätä, sillä ohuesta puuvillasta, pellavasta tai vaikkapa viskoosista valmistettu ilmava kauluspaita ei hiosta.

Valkoiset farkut

Farkkusortsit eivät sovi toimistoon, mutta valkoisten farkkujen sesonki on nyt kuumimmillaan!

Kynähame

Onko olo loman jälkee skarppi ja tehokas? Valitse kapea kynähame! Lyhyen helman sijaan anna ruskettuneiden säärien vilahtaa halkiosta.

T-paita

Mikä tahansa kauhtunut t-paita ei kuuluu työpukeutumiseen, mutta kesätoimistossa siisti, vaikkapa silkkinen t-paita voi olla rento ja edustava yläosa.

Ohut neule

Ehkä toimistossa onkin ylitehokas ilmastointi? Ohut mutta löysälinjainen silkki- tai vaikkapa pellavaneule on rento pari kapealle kynähameelle. Pue alle vaikkapa siisti silkkitoppi, niin voit tarvittaessa vähentää vaatetusta. Valitse synkkien ja syksyisten värien sijaan kirkkaita sävyjä.

Piristystä printeistä

Kesällä kelpaa tepastella toimistollakin vähän sähäkämmissä vetimissä. Piristä päivää pukeutumalla printteihin. Hellevaatteiden sijaan etniset, graafiset ja kukalliset kuosit toimivat myös toimistokelpoisissa hameissa ja kietaisumekoissa.

Hihaton kauluspaita

Topin hyödyt, mutta kauluspaidan siisti habitus. Yhdistä käsivarret paljastava pusero pidempään helmaan. Myös pastellisävyt passaavat kesätoimistoon, ja sandaalitkin ovat salonkikelpoiset kunhan ne eivät ole mallia varvastossut.

Raikkaita raitoja

Raidat ovat klassinen kesäkuosi ja ryhdistävät asun kuin asun. Muotibloggaaja Chiara Ferragnin bleiseri voi olla tukalimmalla helteellä liikaa, mutta raikkaat raidat piristävät esimerkiksi klassista kauluspaitaa.

Lue myös:

    Uusimmat