Mitä nainen ajattelee, kun ihastus ei vastaa viestiin?

Naisen mielessä käy paljon asioita, kun ihastus ei vastaa välittömästi hänelle lähetettyyn viestiin. 

Naisen mieliala kulkee laidasta laitaan, kun kriittinen teksitiviesti ihastuksen kohteelle on lähetetty.

Tuntuuko sinusta, että käytät enemmän aikaa sen miettimiseen, mitä mies ajattelee kuin mies käyttää ajattelemiseen ylipäänsä? Tunnistatko siis tämän ajatuskaaren odottaessasi ihastuksesi vastaavan viestiisi?

Näin nainen ajattelee...

Hän ei varmaan ole vielä lukenut viestiä. Kyllähän hän muuten vastaisi. Vai vastaisiko?

Voi ei, hän on varmasti löytänyt jo jonkun toisen. Miten hän kehtaa! Eikö hän välitä minusta yhtään? Tiedätkö mitä, hän voi kyllä painua sinne, minne aurinko ei paista. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa.

Onkohan hän jossain treeneissä? Ei hän kyllä sanonut mitään. Miksi hän ei sanonut mitään? Eikö hän pidäkään minusta?

Hänellä on varmasti vain akku loppu.

Lähetin viestin jo seitsemän minuuttia sitten. Onkohan hänelle sattunut jotain? Ehkä hänen kännykkänsä jäi auton alle tai ehkä hän on joutunut sairaalaan! Pitäisiköhän minun yrittää soittaa? Ihan vain varmuuden vuoksi.

Hmmm.... Tai ehkä hän unohti kännykkänsä kotiin ja vastaa vasta, kunhan pääsee kotiin. Joo, niin sen on oltava. Sellaista sattuu.

Nyt on kyllä pakko mennä tyttökavereiden kanssa muutamille puimaan tätä asiaa. Tähän on oltava joku järkevä syy! Hitsi, se minun viestini oli kyllä aika tyhmä. En edes kysynyt varsinaisesti mitään. Pitäisiköhän minun laittaa hänelle toinen viesti vielä? Joku sellainen, jossa on kysymysmerkki.

Yli puoli tuntia jo mennyt! Tällaista peliäkö hän haluaa pelata? Oikeasti? Aikuinen ihminen! No, se käy minulle. En aio vastata hänen viestiinsä sitten moneen tuntiin tai kokonaiseen päivään. Siinäpähän tietää, miltä se tuntuu.

Mikä sika!

*PIIP, PIIP*

Hän vastasi! Vastaan hänelle heti, kun hän on vielä puhelimen ääressä!

Näin mies ajattelee...

Ai kappas, puhelin piippasi. Katson viestin kohta. Tämä jalkapallopeli on liian jännittävässä kohdassa.

Nälkä. Mitähän jääkaapista löytyisi? Täällähän on makkaraa! Voitto!

Vielä kyllä jäi nälkä. Pitäisi ehkä käydä kaupassa. 

Paljonkohan kello on? Onkohan kauppa vielä auki? Katsonpa puhelimesta. Ai niin, sain jonkun viestin. Oho, onpas pitkä. Vastaamisella ei varmaan ole kiire. Eihän tässä edes kysytty mitään. Vastaan, kun olen käynyt kaupassa.

Hupsista, taisin nukahtaa. En ehdi enää kauppaankaan. Mihin oikein heräsin? Ai, sain jonkun viestin. Kappas, Pena! Ai niin. Se viesti, jonka sain aikaisemmin. Vastaanpa siihen ensin.

"Ok."

Lue myös:

    Uusimmat