Mitä mieltä miehet ovat silmälasipäisistä naisista? Miehet vastaavat

Antavatko silmälasit naisesta älykkään kuvan, vai eivätkö silmälasit vaikuta kuvaan, jonka naisesta ulkoisen olemuksen perusteella saa? MTV Lifestyle otti selvää.

"Mitä mieltä miehet ovat silmälasipäisistä naisista? Antavatko silmälasit naisesta älykkään kuvan?", kysyy nimimerkki Kaisa.

Näin miespaneeli vastasi kysymykseen:

"Hei Kaisa! Silmälasithan eivät kerro yhtään mitään naisten älykkyydestä, eivätkä varsinaisesti ruoki sitä kuvaa sen enempää. Viisautta ja älykkyyttä kuvastaa pikemminkin asuvalinnat. Sen mitä silmälasit saavat aikaan, on puhtaasti seksuaalista. Jos nainen näyttää vähänkään huolitellulta ja siistiltä, on silmälasit usein kuin piste i:n päälle."
Mies, 36, naimisissa

"Saattavat antaa. Tosin riippuen siitä millainen muu kokonaisuus on. Jos keskustelu on älykästä, lasit saattavat olla hauska osa kokonaisuutta, mutta toisaalta silloin sillä ei pitäisi olla väliä.

Silmälasien idea varmasti on siinä, että niitä tarvitsee. Silti ne sopivat toisille erittäin hyvin ja toiset käyttävät niistä erilaisia variaatioita aika paljon, jopa turhamaisuuteen saakka. Tämä tosin on kallista puuhaa, jos kyseessä on oikeat lasit, ei imagon vuoksi hankitut.

On myös syytä lisätä, että itse en huomaa laseja juurikaan. Jos pitkään laseja käyttänyt taas luopuu niistä vaikka laserleikkauksen avulla, toinen voi näyttää alkuun hieman hassulta. Eli kyseessä on siis tottumus allekirjoittaneen silmissä, ei muuta. Joku toinen voi nähdä asian eri tavalla."
– Mies, 31, kihloissa

"Vuosien varrella olen oppinut, että brunette voi olla ihan yhtä puupää kuin blondi ja että blondi ei aina ole tyhmä. Sama pätee laseihin. Jos tietäisitte, millaisia silmälasipäisiä tyttöjä tunnen, niin viisaus ei kyllä asu heissä, joten tämä taitaa olla myytti. Mutta itse saan sellaisia väristyksiä naisista, joilla on lasit että jestas sentään. Mielestäni lasit ovat kiihottavat, kun nainen osaa kantaa niitä tyylillä oikein ja hyvässä vaatetuksessa. Liekö tässä miehillä se opettajasyndrooma, jota naisilla kutsutaan palomiessyndroomaksi?"
– Mies, 46, sinkku

"Tiedä siitä älykkäästä. Ei ne lasit auta mitään siinä vaiheessa, jos nainen avaa suun eikä sieltä ei tule mitään älykästä. Älykäs on muutenkin väärä sana, fiksun kuvan voivat kyllä antaa. Se, minkä kuvan lasit antavat naisesta, riippuu paljolti siitä, millaiset lasit hänellä on. Osa silmälaseista, kun antaa jakussa sihteerilookin – joka on kieltämättä monesti hyvännäköistä. Kuten monessa muussakin asiassa, kokonaisuudella on lopulta suurempi painoarvo kuin yksittäisellä elementillä."
– Mies, 32, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

Esimerkiksi näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! Esitä kysymys täällä!


(MTV Lifestyle)

Lue myös:

    Uusimmat