Mitä lempiomenasi paljastaa sinusta?

Kirpeää vai makeaa? Mausteista vai pehmeää? Vihreää vai punaista? Millainen omena on sinun suosikkisi ja mitä se kertoo luonteestasi? Lue!

Maailmassa on eri omenalajikkeita tuhansia ja kaikilla niistä on oma ainutlaatuinen makunsa, koostumuksensa ja värinsä. Mikä on sinun suosikkiomenasi ja mitä se paljastaa sinusta? Katso leikkimieliset arviot siitä, mitä lempiomenalajisi luonteestasi paljastaa!

Granny Smith

Lempijälkiruokasi on juustolautanen, juot valkoviiniä ennemmin kuin siideriä ja pukeudut mieluiten valkoiseen kauluspaitaan ja mustiin housuihin. Olet asiallinen, puhut nopeasti etkä tuhlaa aikaasi rupatteluun. Syöt omenan välipalaksi töissä ja haluat, että se säilyy laukussasi muussantumatta.

Red Delicious

Et ole koskaan maistanutkaan toista omenalajiketta. Sinulla on silmää kauneudelle ja tiedät kaiken viimeisimmistä trendeistä. Osaat käyttää sanan säilää tehokkaasti, joten kanssasi ei todellakaan ryppyillä.

Lobo


Sinun on vaikea tehdä päätöksiä. Et tiedä, ottaisitko vihreän vai punaisen omenan tai pitäisitkö hiuksia tänään kiinni vai auki. Kaupassa päätät viime hetkillä, mitä teet ruoaksi ja kotona jo kadut ateriavalintaasi.

Punainen Melba


Olet aina pirteä ja hyvällä tuulella. Heräät aamuisin jo ennen herätyskellon pirinää ja pysyt positiviisin mielin koko päivän. Olet myös aktiivinen ja liikut paljon. Ystäväsi ihmettelevät, miten aikasi riittää kaikkeen. Et herkuttele karkeilla, vaan persikalta tuoksuva kellanpunainen omena riittää tyydyttämään makeanhimosi.

Samo


Jos kotimainen Samo on lempiomenasi, uskot luultavasti oikeaan ajoitukseen etkä ryntää mihinkään suinpäin. Arvostat laatua enemmän kuin määrää ja valmistat jokaisen ateriasi huolella alusta loppuun. Olet innokas leipuri ja lempijälkiruokasi on omenapiirakka.


Oletko jo kokeillut näitä omenaisia reseptejä?


(MTV3)

Osittainen lähde: Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat