Mitä ihmettä! Sebastian Aho marssi NHL-otteluun Saravon Pekka -hokeman tahtiin

3:21
Video: Saravon Pekkaa laulettiin 2016 kansanjuhlassa Tampereella – näin Tappara-ikoni pomppi lavalla ja kommentoi biisiä tuolloin.

Carolina Hurricanesin NHL-pelaajat virittelivät itseään otteluiskuun suomalaisille jääkiekkofaneille tutulla kappaleella maanantain kierroksella. 

Hurricanes jakoi sometilillään videopätkän (alla) Dallas-vierasottelua edeltäneistä hetkistä. Siinä voi kuulla selvästi, että yksi Hurricanesin pelaajista toistelee sanaparia "Saravon Pekka", kun Sebastian Aho astelee pelaajakäytävää eteenpäin. 

Hokema viittaa tamperelaisen rap-yhtyeen Mansesterin hittiin keväältä 2016, kun puolustaja Pekka Saravon edustama Tappara eteni aina Suomen mestariksi saakka. Kappaletta rallateltiin tiuhaan myös tuon kevään MM-kisoissa.  

Sebastian Aho pelasi keväällä 2016 Kärpissä, jonka Tappara pudotti SM-liigan välierissä. Voi olla, että Aho on esitellyt palan suomalaista musiikkihistoriaa nykyisille seurakavereilleen Pohjois-Amerikassa. 

Hurricanesia edustaa suomalaispelaajista myös Teuvo Teräväinen ja Jani Hakanpää. Hakanpää pelasi Ahon tavoin Kärpissä keväällä 2016, ja hän näkyy pelaajakäytävällä Hurricanesin jakamalla videolla. Teräväinen on tällä hetkellä sivussa loukkaantumisen takia.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja