Mistä ilmestyvät majatalon asiakkaat ja koulun oppilaat? Salkkareissa tarvitaan tavisten apua viikoittain – toimittaja testasi näyttelemistä!

Salatuissa elämissä vilisee joukko avustajanäyttelijöitä pienissä sivurooleissa miltei joka jaksossa. Päätimme testata, minkälaista tehtävä pieneen rooliin heittäytyminen on. Videolta pääset katsomaan, mitä näytteleminen vaatii ja kurkistamaan kulissien taakse! 

Oletko miettinyt, mistä majatalo Amandan asiakkaat ja koulun oppilaat ilmestyvät Salattuihin elämiin? Niiden rooliin voi päästä miltei kuka tahansa, sillä sarjassa tarvitaan avustajia viikoittain. Toimittaja huomasi ilmoituksen Avustajaksi Salattuihin elämiin Facebook-ryhmästä.

Salkkareiden reilun 20 vuoden taipaleen aikana avustavia näyttelijöitä on vieraillut sarjassa yli 7000. Mitä avustajalta sitten vaaditaan?

– Eri rooleihin tarvitaan eriikäisiä ihmisiä. Hyvä avustaja kuuntelee ohjeita ja noudattaa sääntöjä. Esimerkiksi omalla puhelimella ei saa kuvata studioilla, edes muistoksi, kertoo casting- ja studioassistentti Veera Lappalainen.

Toimittajan roolina oli esittää majatalo Amandan asiakasta. Tunnelma kuvauksissa oli rento, mutta ammattimainen. Ohjaajalta sai selkeät ohjeet, miten toimia. Oli helppo toimia uudessa ja jännittävässä tilanteessa, kun tiesi olevansa ammattilaisten käsissä.

Kohtauksessa toimittajan käskettiin kävellä Amandan portaat alas, mennä respan tiskille ja antaa avaimet vastaanotossa työskentelevälle Elina Taalasmaalle, eli Inna Tähkäselle.

Tähkänen kommentoi toimittajan suoritusta tuoreeltaan heti kuvausten jälkeen.

– Sulla meni tosi hyvin. Olit todella reipas ja aurinkoinen ja me saatiin heti rakennettua se tilanne.

Katso toimittajan raportti Salattujen elämien studiolta yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat