Missikeisarinna kertoo ruokatottumuksistaan, hämmästyy itsekin: "Nyt kun puhun, niin mähän kuulostan ihan dorkalta"

0:59
Mitä kaikkea Pippa Laukka löytää Sunnevan kaapista? Katso esimakua jaksosta!

Olet mitä syöt -kausi jatkuu Sunneva Sjögrenin jaksolla. 

Olet mitä syöt jatkui tänä syksynä uuden tuotantokauden jaksoin. Tälläkin kaudella on mukana yhteensä 12 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista ja ensimmäistä kertaa myös pariskuntia, joita hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa terveellisten elämäntapojen pariin.

Kauden kolmannessa jaksossa 6. lokakuuta tavataan missikeisarinnana tunnettu Sunneva Sjögren.

Sjögren napsii karkkia aamusta iltaan, ja ainoa vihreys hänen ruokavaliossaan löytyy vihreistä karkeista. Sulkavalla majaileva missiemo on kiireinen yrittäjä ja äiti, jonka elämää siivittävät työmatkat, joiden aikana hän saattaa keskittyä muiden hyvinvointiin enemmän kuin omaansa. Matkojen aikana tulee naposteltua ja herkuteltua. 

Laukka tarkastaa Sjögrenin kaapit ja löytää muun muassa pullaa. 

– Ne on hätävaraa, vierasvaraa. Jos tulee iltapäivällä, vaikka kaveri kylään, voi ottaa pullan, jos ei tule, voi syödä itse. 

– Jos ei jaksa tehdä iltaruokaa voi korvata sen pullalla. Nyt kun mä puhun, niin mähän kuulostan ihan dorkalta, hän nauraa.

Mitä muuta kaapista löytyy? Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!


Olet mitä syöt alkaa keskiviikkoisin mtv-palvelussa ja klo 20 MTV3-kanavalla. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja