Mitä eroa on Miss Suomella ja somejulkkiksella? Julkkismissit kommentoivat: "Ihan erilainen työ"

0:56
Miten missit tienaavat?

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen ja vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg vierailivat Uutisaamussa.

Uusi Miss Suomi valitaan jälleen lauantaina 18. syyskuuta. Vielä toistaiseksi hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen ja vuoden 2001 Miss Suomi ja tämän vuoden kilpailun tuomari Heidi Sohlberg vierailivat Uutisaamussa. Altonen ja Sohlberg olivat molemmat sitä mieltä, että missin työ on muuttunut 20 vuoden aikana muun muassa sillä, että nykyään työ tehdään suurelta osin sosiaalisen median kautta.  

– Sosiaalinen media on isossa roolissa ja 20 vuotta sitten se ei ollut missään roolissa. Varsinkin nyt korona-aikana se on suuresti mukana tässä Miss Suomi -työssä ja kaikessa muussa, Altonen kertoo.

Nykymissejä mainostetaan brändilähettiläinä. Altonen avaa katsoille haastattelussa, mitä eroa sillä on verrattuna tavalliseen somevaikuttajan työhön.

– Brändilähettiläs on sellainen tyyppi, joka pystyy edustamaan eri yrityksiä. Minut voi periaatteessa lähettää mihin tahansa ja pystyn edustamaan heitä ja tekemään heille duunia. Periaatteessa somejulkkis on ihan erilainen työ, siinä tehdään omaa juttua, Altonen kommentoi.

Millä missit tienaavat? Katso koko haastattelu videolta!

9:23

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja