Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti tyrmäävän upeana – toisesta kuvasta paljastuu arkinen totuus

Rosa-Maria Ryyti julkaisi hauskan kuvaparin sometilillään.

Rosa-Maria Ryyti kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2015. Missivuotensa jälkeen kaunotarta on näkynyt harvoin julkkistilaisuuksissa tai lehtien palstoilla, mutta sosiaalisessa mediassa hän on hyvin aktiivinen. Ryytillä onkin Instagramissa yli 45 800 seuraajaa.

Ryyti päivitti Instagram-tililleen upea kuvan itsestään juhlapuku päällä, mutta toisessa kuvasta paljastuukin missikaunottaren tämän hetkinen tyyli. Ryyti viettää muiden suomalaisten tapaan ainaa kotonaan koronakriisin aikana.

(Kuvan pääset katsomaan, kun klikkaat oikealla olevaa nuolta)

– Swaippaa oikealle, niin näet todellisuuden, Ryyti kirjoittaa.

Ryytin someseuraajat kehuivat kilpaa hänen kauneuttaan.

– Söpiiiis tos toises varsinkin.

– Tyrmäävä

– En näe mitään eroa. Upea molemmassa.

Ryytin missivuosi ei sujunut tyystin ilman ongelmia, sillä hän sai muun muassa missiorganisaatiolta moitteita treenihaluttomuudesta ennen Miss Universum -kilpailuja. Ryyti kirjoitti asiasta blogiinsa vuonna 2016.

– Minulle itselleni oli henkilökohtaisesti vaikeaa yrittää tunkea itseäni stereotyyppiseen Miss Suomen muottiin ja puskea omaa outouttani ullakkovarastoon odottamaan seuraavaa vuotta.

– Olen kuitenkin pesunkestävä taiteilijaluonne ja itsensä toteuttaminen käy suhteellisen haastavaksi, jos on kiireinen yrittäessä olla joku muu kuin oikeasti on. Minulle tuli fiilis, että minun halutaan olevan Prinsessa Ruusunen, vaikka oikeasti olen jotain Leijonakuninkaan Rafikin ja Pumban väliltä, Ryyti kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat