Missikaunotar Alina Voronkova kommentoi tv-pestiin liittyviä huhuja: "Se olisi suuri kunnia"

1:03
Katso video, kuinka Alina Voronkova kommentoi tv-huhuihin.

Somessa ja keskustelupalstoilla arvuutellaan, onko Alina Voronkova seuraava Puoli Seitsemän -ohjelman juontaja.

Juontaja Susanna Laine ilmoitti tällä viikolla, että hän jättää Ylen suositun  Puoli Seitsemän -ohjelman. Laine on työskennellyt ohjelman parissa kuuden vuoden ajan.

Laine kertoi MTV Uutisille, että hänen ilmoituksensa sai aikaan todellisen viestien tulvan. Juontajan mukaan useat ohjelman katsojat ovat lähestyneet Lainetta lähettämällä tälle viestejä eri kanavia pitkin.

– On ollut ihanaa ja liikuttavaakin niitä lukea, tosi ihania viestejä olen saanut. Tosi lämmin olo tullut niistä kyllä. Tosi ihania viestejä, harmi kun kaikkiin ei ehdi vastata, kun on näitä töitä mitä pitää tässä tehdä samalla.

Sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla alkoi välittömästi spekulaatio, kuka tulee Laineen tilalle ohjelmaan. Useat epäilevätkin, että sanavalmis Miss Suomi 2018 Alina Voronkova siirtyy ohjelman juontajaksi.

MTV Uutiset tapasi Voronkovan NESCAFÉ x Minttu Räikkönen -lanseeraustilaisuudessa. Vorokova oli itse kuullut myös huhuista. Missikaunotar kuitenkin kertoo, että hän ei ole menossa Laineen tilalle ohjelmaan.

– Suuri kunnia. Ensinnäkin Susanna Laine, joka on tehnyt huikean uran, niin minut laitetaan hänen vierelleen, että voisin astua hänen saappaisiinsa - joka olisi minulle suuri kunnia ja ilo.

Katso video, kuinka Alina Voronkova reagoi huhuihin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja