Susanna Laine ilmoitti lopettavansa Puoli seitsemän -ohjelman juontajana – yllättyi katsojien reaktiosta: "On ollut ihanaa ja liikuttavaakin"

10:39
Katso Susanna Laineen haastattelu Joonas Nordman show'ssa!

Susanna Laine ilmoitti viikon alussa jättävänsä työnsä Puoli seitsemän -ohjelman juontajana.

Juontaja-toimittaja Susanna Laineilmoitti maanantaina 31. elokuuta Ylen Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä jättävänsä työnsä ohjelman juontajana. Laine on työskennellyt Puoli seitsemän -ohjelman parissa kuuden vuoden ajan.

Laine kertoo MTV Uutisille, että hänen ilmoituksensa sai aikaan todellisen viestien tulvan. Juontajan mukaan useat ohjelman katsojat ovat lähestyneet Lainetta lähettämällä tälle viestejä eri kanavia pitkin.

– On ollut ihanaa ja liikuttavaakin niitä lukea, tosi ihania viestejä olen saanut. Tosi lämmin olo tullut niistä kyllä. Tosi ihania viestejä, harmi kun kaikkiin ei ehdi vastata, kun on näitä töitä mitä pitää tässä tehdä samalla.

Juontaja kertoo, ettei hän osannut odottaa saavansa tällaista viestimäärää. Tilanne oli ja on yhä jännittävä Laineelle itselleenkin, muttei hän osannut ajatella ennakkoon tilannetta tältä kannalta, että ilmoitus herättäisi ihmisissä näin paljon tunteita.

Koska töitä on ollut paljon tehtävänä ja on edelleen, ei Laine ole ehtinyt juuri pysähtyä vielä miettimään, millaisia tunteita tilanne hänessä itsessään tällä hetkellä herättää.

– Varmaan se sitten silloin marraskuussa, kun tämä loppuu, niin silloin se sitten oikeasti varmasti iskee.

Laine nähdään viimeistä kertaa Puoli seitsemän -ohjelman juontajana 30. lokakuuta. Ohjelman uusi juontaja, jonka henkilöllisyyttä ei toistaiseksi tiedetä, aloittaa työnsä marraskuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja