Missä se on nyt? Ostoskanavan hittilaite ThighMaster lupasi sähäkät sääret

1990-luvulla naiset halusivat täydelliset sääret, eli sellaiset kuin näyttelijä Suzanne Somersilla. Somersin sääret auttoivatkin myymään miljoonille kuluttajille ThighMaster -treenilaitetta, jonka megamenestys teki Somersista amerikkalaisen ostos TV:n kuningattaren.

Sininen vempain, jota puristeltiin reisien välissä. ThighMaster, eli "Reisimestari" oli ostoskanavan mukaan näyttelijä Suzanne Somersin kadehdittavien kinttujen salaisuus. Niinpä naiset ympäri maailman hurahtivat hassaamaan rahansa vempaimeen, jolla sai mainosten mukaan puristeltua sääriä solakoiksi vaikka tv:tä katsellen.

Tässä ThighMaster-mainos muistin virkistykseksi:

Vaan mihin hittilaite on kadonnut? Nykyisen fitness-buumin aikana reisiä treenataan askelkyykyillä, joogalla ja vaikkapa kuminauhoilla, mutta ThighMasteria ei saleilla näy. Tapaamani fitnessguru Nick Söderblom nauroi muistellessaan buumia ja ihmetteli, kuka haluaisikaan pumpata vain sisäreisien lihaksistoa.

Noin 10 vuotta sitten laite yritti paluuta uuden nimen ja seksikkään mainoskasvon avulla. Onnistuimme nimittäin jäljittämään ThighMasterin povipommi Carmen Electran säärien välistä. Electra on ikuistettu vuonna 2006 Kalifornian Santa Monicassa markkinoimassa uutta ThighStyler -nimistä vempainta, jossa on jotain tuttua: sekin laitetaan säärien väliin ja sitten puristellaan.

Amerikan ihmemaassa alkuperäistä ThighMasteria markkinoidaan edelleen. Nykyisin seksisäärten salainen ase on saatavilla myös pinkkinä ja jopa värähtelevänä versiona! Ja kyllä – Somersin sääret ovat yhä iskussa. Kenties ThighMaster on kuin onkin säihkysäärien salaisuus?

Tiedätkö sinä, missä ThighMasterisi on nykyisin? Kokeilitko vempainta ja vieläkö se löytyy kotoasi? Mikäli tiedät, missä ThighMaster luuraa, lähetä kuva toimitukseen Instagramissa @mtvlifestyle tai Facebookissa .

Lue myös:

    Uusimmat