Miss Universum -kauneuskilpailun juontajan kauhunhetket – julisti väärän voittajan toistamiseen

Juontaja Steve Harvey joutui syyttä kiusalliseen tilanteeseen.

Vuonna 2015 Harvey julisti Miss Universumiksi Kolumbian edustajanAriadna Gutierrez Arevalon, vaikka voittaja oli Filippiinien edustaja Pia Alonzo Wurzbach. Nyt menneisyys palasi kummittelemaan Atlantassa Yhdysvalloissa järjestetyssä kilpailussa.

Tällä kertaa Harvey ei sentään julistanut koko kisan voittajaa väärin, vaan kansallispukukilpailun voittajan. USA Today -lehden mukaan juontajan vieressä seissyt Miss Malesia Shweta Sekhton joutui korjailemaan Harveyn sanomisia, kun hän kutsui Miss Filippiinit voittajaksi.

– Se on Malesia, ei Filippiinit, Sekhton sanoi juontajalle.

Harvey oli tilanteesta hämmentynyt ja syytti teleprompteria odottamattomasta tilanteesta. Neljän vuoden takainen moka oli ilmeisesti jäänyt kummittelemaan jonnekin juontajan mielen syövereihin.

– Antakaa minun selittää. Luin sen suoraan teleprompterista, viidettä kertaa Miss Universum -kilpailun juontanut Harvey paikkaili.

– Nyt he yrittävät korjata sitä. Näettekö? Sama homma tapahtui myös vuonna 2015. He jättivät minut pulaan.

Atlantassa järjestyn kilpailun aikana juontajakonkari oli ehtinyt jo vitsailla neljän vuoden takaisesta tapahtumasta. Myös Kolumbian edustaja muistutti tapahtumista. Kun Harvey ilmoitti Miss Kolumbian selvinneen tänä vuonna 20 parhaan joukkoon, Miss Kolumbia oli kysynyt Harveylta, että oliko hän varmasti lukenut tulokset oikein.

Mitä kansallispukuvoittajaan tulee, Steve Harvey oli ollut koko ajan oikeassa. Hän oli lukenut teleprompterista oikean voittajan. Miss Malesia oli virheellisesti luullut voittavansa kyseisen kategorian.

Miss Universumiksi kruunattiin Etelä-Afrikan edustaja Zozibini Tunzi. Hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpää ei sijoittunut kärkijoukkoon.

Lähde: USA Today

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja