Mischa Barton: Ihmiset pitävät minua hulluna!

O.C.-sarjasta tuttu Mischa Barton pelkää, että ihmiset pitävät häntä hulluna psykiatrisen hoidon takia.

O.C.-tähti Mischa Barton pelkää, että hänen psykiatriset hoitonsa ovat leimanneet hänet ikuisesti sekopääksi. Hänen mukaansa tuntemattomat luokittelevat hänet automaattisesti hulluksi.

Barton järkytti fanejansa heinäkuussa 2009 kirjauduttuaan vasten tahtoaan psykiatriseen hoitolaitokseen. Bartonin mukaan viisaudenhampaiden poiston yhteydessä lääkäri ohjasi hänet sairaalahoitoon, sillä heidän mielestään näyttelijätär oli masentunut.

– Viisaudenhampaideni poisto-operaatio oli kamala, ja olin tulla hulluksi. Minulla oli tulehduksia, enkä voinut syödä kunnolla kolmeen kuukauteen. En voi edes kuvailla, kuinka kamala se oli, Barton avautuu Tatler-lehdelle.

– Menin kovien kipujeni takia sairaalaan. Pelkään neuloja enkä sen takia antanut heidän ruiskuttaa minuun mitään lääkkeittä. Jouduin tappeluun hoitajien kanssa ja he ohjasivat minut psykiatriseen hoitoon, hän selittää.

Barton toivoo, että nämä asiat eivät olisi päätyneet julkisuuteen.

– Toivon, että olisin voinut olla täydellinen. Minusta tuntui sen jälkeen, että ihmiset tuijottavat minua ja ajattelivat: "Tuossa on Mischa Barton, hän on hullu", hän myöntää.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja