Miro Heiskaselta nähtiin jälleen "heiskaset" – Kaapo Kakko aloitti voittopelin terävästi

Kaapo Kakko sai eleettömällä harhautuslaukauksellaan Toronto-maalivahdin polvilleen ja pohjusti avausosuman – katso kohokohdat tästä.

Jääkiekon NHL:ssä Dallas Stars voitti Washington Capitalsin vieraskaukalossa 2–1 kahdella päätöserän maalilla. Dallasin 1–1-tasoituksen alusti joukkueen suomalaishyökkääjä Roope Hintz.

Dallasin takalinjoilla puolustaja Miro Heiskanen palasi yhden ottelun jälkeen taas jättiminuutteihin, sillä suomalainen uurasti jäällä lähes 26 minuuttia. Myös Dallasin kaksi muuta suomalaispuolustajaa saivat runsaasti vastuuta, sillä Jani Hakanpää kellotti jääaikaa reilusti yli 19 minuuttia ja Esa Lindell puolestaan lähes 21 minuuttia.

Kaapo Kakko alusti ylivoimalla avausmaalin

New York Rangers oli saanut vieraakseen Manhattanille Madison Square Gardeniin toisen NHL:n alkuperäisjoukkueen Toronto Maple Leafsin. Rangers sai otteluun lentävän lähdön, kun Filip Chytil vei joukkueen 1–0-johtoon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen Kaapo Kakon syötöstä. Kakolla on nyt koossa tältä kaudelta tehot 6+5.

Rangers voitti ottelun 3–1, kun Jimmy Vesey viimeisteli joukkueen kaksi muuta maalia.

Mainiosti kauden aloittanut Boston Bruins taipui voittolaukauskilpailun jälkeen Los Angeles Kingsille 2–3. Boston johti ottelua kahden erän jälkeen 2–0, mutta Los Angelesin ruotsalaishyökkääjä Adrian Kempen kaksi maalia auttoivat joukkueen ensin jatkoajalle ja lopulta voittolaukauskilpailuun.

Rasmus Kupari palasi Los Angelesin kokoonpanoon ensimmäisen kerran sitten marraskuun lopun. Hän kellotti jääaikaa seitsemän minuuttia ja jäi tehopisteittä.

Hiljattain Nashville Predatorsista Seattle Krakeniin siirtynyt Eeli Tolvanen oli yhä sivussa, kun Seattle kohtasi Carolina Hurricanesin vieraissa. Carolina voitti ottelun 3–2. Carolinan suomalaishyökkääjät Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen jäivät ilman tehoja. Maalivahti Antti Raanta oli huilivuorossa.