Minne katosi pyöreäposkinen tytöntyllerö? Nälkäpeli-tähti on dramaattinen ilmestys!

Jennifer Lawrence tuntuu kasvaneen yhdessä yössä aikuiseksi naiseksi: ennen niin kovin lapsenkasvoinen näyttelijä on oppinut poseeraamaan dramaattisesti oikean viettelijättären elkein. Hollywoodissa kohistaan, että tämän nuoren naisen suusta pääsee aikamoisia sammakoita.

Dramaattisen Nälkäpeli-elokuvan myötä näyttävän läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Jennifer Lawrence, 22, on kasvanut silmiemme edessä aikuiseksi naiseksi. Teini-ikäisenä ja suloisen lapsenkasvoisena näyttelijäntyönsä aloittanut Lawrence on tätä nykyä varsinainen poseeraajakonkari. Etenkin muotilehtien kansikuviin Lawrence on saanut pistää itsensä peliin: hän poseeraa kuvissa itsetietoisemmin vuosi vuodelta.

Vaikka ikä on muuttanut Lawrencen ulkonäköä, ei tähti koe olevansa vielä aikuisen naisen mitoissa – ainakin mitä tulee hänen ulosantiinsa. Lawrence on nimittäin saanut Hollywoodissa maineen varsinaisena hölösuuna, jonka suusta pääsee erikoisia sammakoita. Esimerkiksi Chelsea Lately -ohjelmassa Lawrence pälpätti naisten sukupuolielimistä, punaisella matolla hän kertoi tuntevansa olonsa chihuahuaksi, joka pissii housuunsa.

– En tiedä koskaan mitä suustani päästän ja se on kamalaa, Lawrence kertoo Elle-lehden haastattelussa.

– En koe sitä mitenkään hyvänä asiana. Kunhan kasvan aikuiseksi, minusta tulee kypsempi ja itsevarma.

Jennifer Lawrence on näytellyt elokuvissa kuten X-Men: First Class sekä Winter's Bone, josta tähti nappasi Oscar-ehdokkuudenkin.

Lue myös:

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja