Muistatko vielä tämän täysrepeämisen? Minka Kuustonen törmäili Putous-studion seiniin Isä Nitrona

0:35

Putous Allstars -kauden starttijaksossa muisteltiin legendaarista Hahmot vaihtoon -osiota. 

Supersuosittu Putous palasi ruutuun 19. syyskuuta Allstars-tuotantokauden merkeissä. Starttijaksossa nähtiin myös legendaariseksi muodostuneita osioita, kuten Näytön paikka. Ensimmäiseen näytön paikkaan äänestettiin näyttelijäsiskokset Minka ja Iina Kuustonen. Juontaja Joonas Nordman muisteli siskosten kanssa heidän ikimuistoisimpia hetkiä Putouksen parissa. 

Minka Kuustoselle näytettiin suorassa lähetyksessä pätkä hänen kautensa Hahmot vaihtoon -tehtävästä. Tuolloin näyttelijät ottivat pussista lapun, jossa luki sketsihahmo, jota näyttelijän oli määrä näytellä. Kuustonen veti tuolloin pussista Timo Lavikaisen näyttelemän Isä Nitron nimen. 

Kuustonen ei päässyt edes estradille asti, kun hän jo törmäsi päin seinää Isä Nitron menopelillä. 

– Tykkään haasteista, joten olin ihan fiiliksissä. Timo on niin paljon minua pidempi, että se kaapu jäi sitten mukavasti heti pyörien väliin ja menin suoraan seinään päin, Kuustonen nauroi tuolloin lähetyksen jälkeen.

Naurussa oli pidättelemistä, kun Minka Kuustonen törmäili studion lavasteisiin yrittäessään "liitää lavalle". Vasta lähetyksen loppumetreillä näyttelijä tajusi otsaan nousevan kuhmun.

– En edes huomannut tai tuntenut mitään lamppuun törmätessä, kun nauratti niin paljon. Se Isä Nitro oli vähän enemmän maistissa, Kuustonen totesi.

– Mahtavaa, että jengi on nauranut ihan kippurassa. Sitä oli tosi hauskaa tehdä.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja