Putous-lähetyksessä rymisi – Minka Kuustoselle iso kuhmu otsaan Isä Nitrona!

Putouksen neljännessä lähetyksessä katsojia nauratettiin sketsihahmojen vaihdolla. Isä Nitrona esiintynyt Minka Kuustonen onnistui saamaan muhkean kuhmun otsaansa.

Putouksen neljäs suora lähetys starttasi käyntiin vauhdikkaasti tulikokeella. Teemana tulikokeessa oli aiemmiltakin kausilta tuttu hahmot vaihtoon -tehtävä.

Juontaja Roope Salmisella oli naurussa pidättelemistä, kun hillittömän hauskat hahmot valtasivat lavan. Sokerina pohjalla oli Minka Kuustosen esittämä Isä Nitro. 

Kuustonen ei päässyt edes estradille asti, kun hän jo törmäsi päin seinää Isä Nitron menopelillä. Koko näyttelijäjoukko hekotti kippurassa hulvattomalle tilanteelle.

Vasta lähetyksen loppumetreillä näyttelijä tajusi otsaan nousevan kuhmun.

– Huomasin juuri ennen loppukohtaukseen menoa, että minulla nousee otsaan kuhmu. Se varmasti tuli siitä, kun törmäsin päin sitä lamppua. Siinä tilanteessa nauratti niin paljon etten huomannut mitään eikä edes sattunut, näyttelijä kertoi kulisseissa.

Tulikokeessa kukin näyttelijä joutui ottamaan Salmisen ojentamasta pussista lapun, jossa luki sketsihahmo, jota näyttelijän oli määrä näytellä. Kuustonen oli innoissaan saadessaan Isä Nitron roolin.

– Tykkään haasteista, joten olin ihan fiiliksissä. Timo on niin paljon minua pidempi, että se kaapu jäi sitten mukavasti heti pyörien väliin ja menin suoraan seinään päin, Kuustonen nauroi lähetyksen jälkeen.

Katso myös tämä: Röyhkeä Trump palasi Putoukseen!

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat