Minja taltioi hämmentävän hetken keskellä autotietä Oulussa – vanhukset kurvasivat ohi eriskummalliseen tyyliin: "Eihän tuo ole kovin turvallista"

Vanhukset kurvailivat muun liikenteen seassa Oulussa – erikoinen näky taltioitui videolle 0:21
Katso video! Vanhukset kurvailivat muun liikenteen seassa Oulussa – erikoinen näky taltioitui videolle

Eriskummallinen näky hämmensi oululaisia keskiviikkona.

Oululainen Minja ei ollut uskoa silmiään, kun hän oli auton ratissa keskiviikkoiltana. Odottaessaan liikennevalojen vaihtumista hänen edestään kurvasi ohitse melkoinen näky.

Artikkelin alussa olevalla videolla nähdään, kuinka apuajoneuvolla ajava vanhempi mieshenkilö vetää perässään rollaattorissa istuvaa vanhempaa naista. Tilanne tapahtuu muun liikenteen seassa autotiellä.

– Ei siinä oikein tiennyt, olisiko pitänyt itkeä, nauraa vai olla huolissaan. Kyseessä oli kumminkin vanhoja ihmisiä, mutta kyllä se piristi päivää tuollainen kaveria ei jätetä -toiminta, Minja kertaa MTV Uutisten haastattelussa.

Parivaljakko jatkoi matkaansa autojen seassa.

– Luulen, että kaikki ovat liikennevaloissa katsoneet ja muutenkin. Kyllä he ovat katseita kääntäneet.

Turvallisuus huolettaa

Paljon työkseen tien päällä kulkeva Minja on kuitenkin huolissaan turvallisuudesta.

– Eihän tuo ole kovin turvallista, sehän on ihan fakta, vaikka kuinka hauska onkin, Minja sanoo.

– Ihmettelinkin, ettei heillä ollut kypärää tai huomioliiviä päällä, vaan siellä painettiin menemään ilman.

Minja onnistui taltioimaan näkemänsä videolle ja julkaisi sen TikTok-videopalvelussa. Hän on toimittanut saman videon myös MTV Uutisille.

Tapauksesta leviää myös toinen TikTok-video, jossa parivaljakko ylittää liikennevaloristeystä. Minja kertookin, että sosiaalisen median kommenttien perusteella parivaljakkoa on nähty ympäri kaupunkia.

– Tämä minun näkemäni tapaus tapahtui Laanilassa Kuusamontiellä, mutta ainakin kommenttien perusteella heitä on nähty muuallakin.

Poliisilla ei tietoa

Oulun poliisin johtokeskuksesta kerrottiin MTV Uutisille torstaina iltapäivästä, ettei ainakaan johtokeskuksen tietoon ole tullut moista parivaljakkoa.

Poliisi ei ota tarkemmin kantaa ilman tarkempia tietoja siihen, onko parivaljakon menopeli sallittu kulkuväline autoteillä.

Onko sinulla tarkempaa tietoa Oulun erikoisesta parivaljakosta? Ota yhteyttä carlos.sunila@mtv.fi!

Lue myös:

    Uusimmat