Mainos

Milloin olet syntynyt? Katso, mitä syntymäkuukautesi paljastaa persoonastasi

Ruotsalaisivusto Frida.se listasi, millaisia eri kuukausina syntyneet ihmiset ovat. Mitä sinun syntymäaikasi paljastaa? Lue oma kuvauksesi – mutta älä ota sitä liian vakavasti!

Tammikuu

Sinulla on hyvä työmoraali ja saat kaikenlaiset tehtävät hoidettua. Et pelkää sanoa, mitä ajattelet. Joskus voit olla itsepäinen ja täynnä mielipiteitä.

Olet myös synnynnäinen johtaja – haluat menestyä ja tiedät myös, mitä menestys on. Nautit muiden mentoroinnista, ja haluat oppia uutta muilta.

Helmikuu

Olet hyvin luova! Kehität jatkuvasti uusia projekteja, eikä mielikuvituksesi tunne rajoja. Rakastat älyllisiä keskusteluja etkä pidä pinnallisista ihmisistä.

Sinut nähdän lojaalina, rehellisenä ja hyvänä ajatusten ja tunteiden ilmaisijana.

Maaliskuu

Olet luova ja mielikuvituksellinen! Muut näkevät sinut hieman ujona ja hiljaisena ihmisenä, joka on usein syvällä ajatuksissaan. Et yleensä sano suoraan, mitä ajattelet, etkä jaa ajatuksiasi muiden kanssa. Et pidä metelistä. Nautit yksinolosta.

Huhtikuu

Pidät huomiosta ja nautit keskipisteenä olemissta. Et pidä siitä, että sinua komennellaan, ja oletkin mielelläsi johtajan roolissa.

Etsit jatkuvasti uusia seikkailuja, ja toimit usein ennen kuin ajattelet. Sinulle ei ole ongelma sanoa, mitä todella ajattelet!

Toukokuu

Mielesi muuttuu usein: tänään haluat yhtä asiaa, huomenna toista. Sinun on helppo ilmaista itseäsi ja pidät keskusteluhetkistä tapaamiesi ihmisten kanssa. Olet hyvin fiksu!

Kesäkuu

Olet herkkä ja haavoittuva. Ilmaiset itseäsi pehmeästi, ja sinua saatetaan pitää ujona. Ajattelet asioita pitkällä tähtäimellä, ja saatkin usein luovia ideoita, jotka jaat muiden kanssa. Sisälläsi on maailma, jota kaikki eivät saa nähdä.

Heinäkuu

Olet sosiaalinen. Et voi koskaan kokea tarpeeksi seikkailuja, ja haluatkin täyttää elämäsi hauskoilla kokemuksilla.

Muut voivat pitää itseluottamustasi jopa turhan hyvänä, mutta se ei ole sinun ongelmasi! Sinussa on mystinen puoli, jonka voi nähdä vain, jos uskaltaa katsoa pintaa syvemmälle.

Elokuu

Olet luontainen johtaja. Seisot uskomustesi takana, vaikka muut pitäisivät sinua siksi pomottelijana.

Ajattelet kriittisesti ja oletkin älykäs. Tunteiden ilmaiseminen voi kuitenkin olla sinulle hankalaa.

Syyskuu

Olet kiltti ja luova, ja sinussa on myös herkkä puoli. Olet perfektionisti. Odotat muilta paljon, ja saatkin siksi usein pettyä toisiin ihmisiin.

Olet itsepäinen ja kannat kaunaa kauan, jos joku on suututtanut sinut.

Lokakuu

Olet tasapainoinen ihminen. Et pidä yhteenotoista, sillä ne hermostuttavat sinua. Olet lähipiiriäsi kohtaan rakastava, mutta myös hyvin itsenäinen.

Marraskuu

Pidät salaisuutesi itselläsi ja salaat usein todelliset tunteesi. Et pidä siitä, että sinua määräillään, ja haluatkin luoda oman menestyksesi yksin.

Olet impulsiivinen etkä pelkää. Et anna muiden pysäyttää sinua.

Joulukuu

Olet seikkailijaluonne! Olet antelias ihminen, mutta sinulla on lyhyt pinna varsinkin tilanteissa, joissa ylpeyttäsi kolhaistaan. Et pysy kauaa samassa paikassa; et esimerkiksi kykene istumaan kauaa paikallasi.

Lähde: Frida.se

Kesäuusinta vuodelta 2016

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.