Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat

Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? 0:48
Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Millaisilla kikoilla voisin antaa miehelleni mahdollisimman suuren nautinnon sängyssä? Millainen on sinun salainen 'luottokikkasi' seksissä?" kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"Olemalla halukas. Siitä miehet innostuvat. Ja suuseksi tietenkin. Miehet ovat aika helppoja siinä, ettei niitä tarvitse koko päivää lämmitellä. Toki voi kysyä suoraan, mistä juuri kyseinen mies tykkää ja nauttii."
– 43, avoliitossa

"Anna kaikkesi! Ole mukana tilanteessa ja keskity siihen, mitä teet. Älä tee asioita vain 'puoliteholla', vaan anna palaa!"
– 20, parisuhteessa

"Annan hänen olla johtava osapuoli, mutta otan itse ohjat ajoittain, sillä tiedän hänen pitävän siitä, että se ei tapahdu joka kerta."
– 18, suhteessa

"Suihinotolla. Kumppanini rakastaa suihinottoani ihan yli kaiken."
– 27, friends with benefits

 "Itse olen huomannut, että naisena kannattaa panostaa hyvään suihinottoon. Se on ainakin omasta kokemuksesta kantanut pitkälle ja mies nauttii valtavasti. Myös itsevarmuus seksin aikana tuottaa tuloksia; mies innostuu helpommin."
– 23, parisuhteessa

"Miehellä on muitakin erogeenisiä osia kehossaan kuin penis ja kivekset. Hyödynnä sitä. Myös se, että välillä voi olla villi ja välillä hellempi. Panosta eroottiseen pukeutumiseen, edes välillä. Sukkanauhat, stay-upit ja korsetit tehoavat! Myös hyvä suuseksi on oma bravuurini. Moni nainen ei tunnu osaavan sitä antaa. Kaikkia salaisuuksia en paljasta!"
– 41, sinkku

"Kokemukseni mukaan, ja sitä on riittävästi, miehistä 99,999999 prosenttia rakastaa suuseksiä, siis vastaanottajana. Tämä on varma konsti pitää mies tyytyväisenä."
– 54, sinkku

"Aina toimiva on suihinotto ajan kanssa kiusaten, niin, että juuri ennen kliimaksia lopettaa. Toinen kikka, millä saa miehen takuulla nauttimaan, on ottaa kontrolli ja kiivetä itse päälle – unohtamatta taas kiusoittelua!"
– 28, naimisissa

"Mitä kiihottuneempi mieheni on, sitä enemmän hän nauttii. Joten, jos haluan antaa hänelle erityisen hyvää ja nautinnollista illalla, niin kiihotan häntä jo päivän mittaa paljastavilla kuvilla, kiihottavilla viesteillä, vilauttelulla ynnä muulla. Itse tilanteessa pukeudun seksikkäisiin asuihin. Annan pitkään suuseksiä (paljon kuolaa ja kunnolla imua), välillä työnnän sormen peppuun samalla. Voin kysyä, että onko toiveita, vai otanko minä ohjat käsiini."
– 37, parisuhteessa

"Sen olen huomannut, että ihmiset tykkäävät niin eri asioista, joten mitään 'kikkoja' ei ole olemassa, joita voisi jakaa. Joten kannattaa kysyä siltä mieheltä, mikä hänet saa syttymään."
– 24, sinkku

"Kaikkihan lähtee fiiliksestä, eli töihin koko päivä pientä flirttiviestiä miehelle, ja ehkä kuvia. Kotona pukisin itselleni hepeneet päälle, laittaisin kynttilöitä palamaan sinne tänne ja ripottelisin ruusun terälehtiä. Odottaisin sängyssä miestäni, vaikka silmät sidottuina, ja hän saisi ottaa minut juuri niin kuin tahtoo, kun kotiin saapuu. Tietysti vihjaava viesti miehelle, että odotan sinua täällä, ja joku kuva."
– 32, naimisissa

"Itsevarmuus ja rohkeus mielestäni tekevät paljon: uskaltaa enemmän puhua ja kertoa miehelle, mistä kumpikin tykkää. Mitä itsevarmempi kumppanin kanssa on, seksikin sujuu paremmin."
– 21, sinkku

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alla olevaan laatikkoon. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun.

Kysymys:

"Haluaisin satunnaista seksiä. Miten lähestyä naista? Kuinka rohkeasti tytöltä uskaltaa kysyä seksiä esimerkiksi baarissa ilman, että leimataan pervoksi?" kysyy nimimerkki Niin että vaan.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat