Milla Jovovich julkaisi hurmaavan kuvan Facebookissa: Näistä koiranpennuista tuhannet tykkäävät!

Näyttelijä Milla Jovovich on julkaissut Facebook-sivuillaan riemastuttavan kuvapotretin uusista nappisilmäisistä koiranpennuistaan. Tuhannet fanit ympäri maailman ovat näyttäneet pikkuisille koiruuksille peukkua.

Resident Evil -elokuvista tuttu kuvankaunis näyttelijätär ja malli Milla Jovovich, 37, on hankkinut kaksi uutta hurmaavan suloista koiranpentua. Näyttelijä hehkutti virallisilla Facebook-sivuillaan 7. helmikuuta 2013 uusien pienten narttupentujen saapuneen kotiin. "Tässä ovat uudet pienet terrorit!" Jovovich kirjoittaa.

Jovovichin koirakatraaseen liittyneet pennut saivat myös varsin hullunkuriset nimet: maltankoiran ja papillonin risteytys sai nimekseen Maya Papaya. Yorkshirenterrierin ja maltankoiran risteytys sai puolestaan kunnian kantaa nimeä Sweet Potato.

"Maya Papaya sai ruhtinaallisen nimensä 5-vuotiaan tyttäreni toimesta", Jovovich paljastaa Facebook-sivuillaan ja vinkkaa koiran olevan hömelömpi tapaus: "Se saattaa olla hölmö, mutta tarpeeksi fiksu käyttäytyessään söpösti!"

Sweet Potato -nimen puolestaan keksi Jovovich itse. Jovovich perusteli nimen johtuvan siitä, että koiranpentu on yksinkertaisesti syötävän suloinen tapaus.

Tuhannet fanit ovatkin viimeisten päivien aikana ilmaisseet tykkäävänsä koirakuvista ja näyttäneet Facebookissa peukkua Milla Jovovichin suloisille koiruuksille.


Lisäätkö sinä lemmikistäsi kuvia Facebookiin?


Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: GettyImages, Kuvakaappaus: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja