Miley Cyruksen Suomen-vierailu alkoi ikävissä tunnelmissa

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomeen saapuneen Miley Cyruksen mielialat ovat apeat.

Sunnuntaina Suomessa konsertoiva jenkkitähti Miley Cyrus saapui Helsinkiin Tukholmasta perjantain ja lauantain välisenä yönä. Suomalaisfanit ovat malttamattomina odottaneet, josko tähteä nähtäisiin kaupungilla.

Suomi-hehkutuksen sijaan Cyrus vaikuttaa kuitenkin ikävöivän jo kotiin. Lauantaina iltapäivästä Cyrus twiittasi ainoastaan yhden sanana, ”koti-ikävä”:

Laulajan Bangerz-kiertue alkoi helmikuussa Kanadasta ja Eurooppaan Miley siirtyi toukokuun alussa. 60 keikan kiertue on jo loppusuoralla, joten ei ihme, että välillä koti-ikävä painaa mieltä.

Laulajan apeat tunnelmat alkoivat jo perjantai-iltana, kun tähti ikävöi keväällä kuollutta koiraansa. Tähden Floyd-koira kuoli yllättäen huhtikuussa, Mileyn ollessa kiertueella. Myöhään perjantaina Miley julkaisi Twitter-tilillään  vanhan kuvan itsestään koiransa kanssa. Hän myös twiittasi lohduttomasti ”miksi miksi miksi miksi miksi”.

Koiran kuoleman lisäksi Cyruksen kiertuetta on varjostanut laulajan yllättävä sairastuminen. Cyrus joutui huhtikuussa keskeyttämään Bangerz-kiertueensa allergisen reaktion takia.

Vakava reaktio johtui antibiooteista, joita hänelle oli määrätty tulehdukseen. Lopulta tähti joutui perumaan lukuisia keikkojaan ja olemaan sairaalassa noin viikon ajan. Tämän jälkeen Cyrus on kuitenkin hoitanut kiertueen läpi ilman vaikeuksia ja muun muassa perjantaina tähti oli Tukholmassa täydessä iskussa.

Miley Cyrus esiintyy Helsingissä, Hartwall Areenalla sunnuntaina.

Lue myös:

    Uusimmat