Mainos

Miksi sinkkumiehet kehuvat seksiseikkailuillaan, varatut miehet eivät? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi sinkkumiehet rehentelevät seksiseikkailuillaan, mutta parisuhteessa/naimisissa olevien seksielämästä ei jutella yhtä rehvakkaasti kavereiden kesken? Mikä muuttuu?" kyselee nimimerkki sepäse.

Näin miehet vastasivat

"Kyse on juurikin seksiseikkailuista, ei vakiopartnerista, joten on todennäköistä etteivät kaverit tätä tule koskaan kohtaamaankaan. Parisuhteessa se jäänee vain "seksi on mahtavaa" menemättä sen kummemmin yksityiskohtiin."
– 34, en näe syytä sille, miksi pitäisi kertoa seksistä rehvastelun sävyyn eli en rehentele. 

”Kai se on joku lapsellinen tapa esittää olevansa "äijä" ja rehennellä. Yhden illan jutuissa ei välttämättä ole niin paljon sitä toisen kunnioittamista. Parisuhteessa rakkaus ja toisen kunnioitus on niin suuri, ettei siitä niin puhuta."
–  38, itse en ole koskaan kuulunut siihen rehentelijöiden joukkoon ja olen ilmeisesti saanut ympärilleni myös kaltaisiani hyviä ystäviä, koska ei niistä asioista ole kenenkään koskaan tarvinnut toiselle rehennellä.

"Parisuhteessa olevan miehen ei tarvitse rehennellä aiemmilla saavutuksillaan, koska pääpalkinto on jo plakkarissa. Mies ei myöskään halua seikkailujen kantautuvan puolisonsa korviin. Parisuhteeseen myös sisältyy perusoletus, että seksiä on. Sinkkumiehillä tilanne ei välttämättä ole sama, joten vaikuttaakseen uskottavalta naistenmieheltä, täytyy olla tarinoita. Yleensä ne kovaäänisimmät rehentelijät ovat pahimmassa puutteessa."
– 24, ei ole hurjia seksiseikkailuja, joilla rehennellä

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.