Miksi naiset ovat niin pinnallisia? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi te naiset olette niin pinnallisia? Jokainen teistä on, vaikka muuta väittäisitte, mutta en vain ymmärrä, miksi. Jokainen on jo nähnyt, ettei ulkonäöllä (pidempää) suhdetta rakenneta." kysyy nimimerkki Komea mies.

Naiset vastasivat näin:

"Niin, että kaunis ihminen ei sitten voi koskaan saada parisuhdetta ja tulla onnelliseksi, koska "ulkonäöllä ei pidempää suhdetta rakennetta"? Taidat itse olla ulkonäkörajoitteinen, jos ajattelet näin. Ulkonäkö on yksi osa suhdetta, muttei todellakaan tärkein."
– 29, parisuhteessa

"En sanoisi, että jokaista naista voi väittää pinnalliseksi, mutta on sinisilmäistä sanoa, ettei ulkonäöllä olisi lainkaan merkitystä. Oma näkökantani on, että ulkonäköön ihastutaan ja luonteeseen rakastutaan. Toki on olemassa myös naisia, jotka arvottavat ulkonäköä enemmän ja etsivätkin rinnalleen lihaksikasta mallimiestä. Mutta luonteen ja keskinäisen kemian välille pitkäaikainen suhde lopulta rakennetaan. Tuskin kukaan haluaa olla sellaisen ihmisen kanssa, joka näyttää hyvältä mutta jonka kanssa ei tule toimeen. Tiivistetysti: luonne ratkaisee, mutta komea ulkonäkö on ehdottomasti plussaa."
– 23, parisuhteessa

"Minusta on aivan ihana laittautua. On ihanaa valita päälle kaunis mekko ja yhdistellä siihen vielä sopivat asusteet. Viimeinen silaus on, kun laitan kasvoihin hieman meikkiä. Tästä tulee minulle hyvä mieli, niin sen takia ehostaudun. En kuitenkaan koskaan laittaisi esimerkiksi ripsienpidennyksiä tai tekokynsiä ynnä muita. Tässä on varmasti kyse vaan siitä, että itselleen tulee itsevarmempi olo. Kai sinustakin on ihan mukavaa, ettei naiset joka päivä pyöri verkkareissa ja likaisessa tukassa pitkin katuja? Kuinka monesti olet vienyt matkaasi naisen, jolla ei ole yhtään meikkiä tai kauniit vaatteet? Ja ei kukaan ajattele, että ulkonäöllä suhteen rakentaisi! Se on paljon muuta, mutta onhan se kivaa, jos niin kuori kuin se sisältökin on kohdallaan."
– 26, sinkku

"Naiset eivät ole yhtään sen pinnallisempia kuin miehetkään, kyse on ennen kaikkea yksilöistä. Ulkoinen viehätysvoima on tietysti aina osa parisuhdetta, eikä se tee ihmisestä pinnallista – jos se on ainoa kriteeri, silloin kyse on mielestäni pinnallisesta ihmisestä. Elämän kauniista asioista ja esimerkiksi pukeutumisesta voi nauttia ja silti olla syvällinen ihminen, mielestäni ne eivät syö toisiaan. "
– 32, avioliitossa

"Kun tällainen kysymys tulee nimimerkiltä Komea mies, katoaa haluni vastata. Mutta kokeillaan. Naiset eivät valitse kumppaniaan pelkästään ulkonäön perusteella (paitsi lyhyissä suhteissa), mutta olisi valehtelua väittää, etteikö ulkonäöllä olisi väliä. Ehkä pinnallisuudeksi katsotaan se, että seurustelisi jonkun kanssa vain siksi, että tämä mies on kuuma, mutta perustellusti voi sanoa, ettei ole pinnallinen, vaikkei halua seurustella suohirviön kanssa, mutta vaatii mieheltä myös luonnetta. Sinun mielestäsi pinnallisuutta on se, että pitää parisuhteessa näkemästään. Olet väärässä. Ugh, olen puhunut."
– 30, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat