Mainos

Miksi naiset käyttävät seksiä kiristyskeinona parisuhteessa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen suhteellisen paljon kokenut kaikenlaista, useiden naisten kanssa. Miksi nainen alkaa käyttää seksiä kiristyskeinona, kun aloittaa parisuhteen?" kysyy nimimerkki Timo.

Näin naisraati vastasi ​​​​​​​

"Näkisin, että kiristäjiä on kahdentyyppisiä. On kaikellakiristäjä, joka mököttää, kiristää ja valittaa, koska sanoit hänelle sen yhden jutun väärällä äänensävyllä silloin enon kesähäissä vuonna 2001. Ai, et muista? No, ei hätää, sillä tätä sanomista, ja mitään muutakaan muiden silmissä täysin yhdentekevää tilannetta kaikellakiristäjä ei unohda koskaan. Kiristäminen seksillä onkin luultavasti täysin liioiteltu reagointimalli tilanteessa, jossa vänkäämiseen, riitelyyn ja vastahankaan erikoistunut kaikellakiristäjä nyt ei vaan osaa muutakaan.

Toinen ihmistyyppi on epätoivokiristäjä, joka ei keksi enää muuta tapaa toimia umpikujaan ajautuneessa tilanteessa. Hän siis kiristää seksillä, koska se on viimeinen keino. Nyt olisin, Timo, kaivannut vähän taustaa voidakseni analysoida enemmän."
– 31, parisuhteessa

”Timo, kyllä sitä pääsee toisen virheistä, kun pääsee ensin omistaan. Ei kai naisen tarvitsisi kiristää, jos hoitaisit hommasi noin muutoin. Ja millä muullakaan sitä kiristäisi kuin seksillä? Vakavasti puhuen, seksillä ei mielestäni ikinä pitäisi kiristää ketään, joten jos et ole tehnyt oikeasti mitään väärää, niin muija luiskaan ja kohti uusia haasteita.”
– 32, sinkku

"Vaikka kerrotkin, että olet kokenut suhteellisen paljon kaikenlaista, silti minulle herää kysymys, että kiristääkö nainen sinua todella vai vaikuttaako se vain siltä? Jos olette naisen kanssa eri mieltä jostain asiasta ja keskustelu äityy riidaksi, on aika luonnollista, ettei naista huvita petipuuhat enää siinä vaiheessa. Se vain saattaa vaikuttaa siltä, että hän kiristää sinua, kun hän jälleen suostuu seksiin sen jälkeen, kun hänelle tulee parempi mieli, kun myönnät olleesi väärässä.

Jos hän taas sanoo ääneen, että kiristää sinua seksillä tai olet siitä muuten aivan sataprosenttisen varma, kannattaa ehkä ottaa asia puheeksi. Yksinkertaisin syy kiristyskeinolle on varmastikin se, että nainen haluaa saada tahtonsa läpi. Seksillä kiristäminen ei tietenkään ole siihen oikea tapa."
– 21, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.