Mainos

Miksi naiset eivät halua seksiä?

Yksi parisuhteen hyvistä puolista on säännöllinen seksi. Mutta minkä takia nainen yhtäkkiä alkaa kieltäytyä seksistä?

Naisia on monenlaisia, kuten myös syitä sille, miksi juuri sinun rakkaasi kieltäytyy seksistä. Totta kai yksinkertaisin selitys on, että häntä ei juuri tänä iltana huvita ruveta petipuuhiin. Jos "ei nyt" -vastauksia alkaa kuulua enemmän, kannattaa kuitenkin miettiä, onko kieltäytymisen takana jotain muutakin.

Hän on vihainen

Kaikista todennäköisin syy on, että nainen on vihainen. Olet suututtanut hänet ja nyt hän rankaisee sinua kuivalla kaudella. Jos nainen on vihainen, turhautunut, ärsyyntynyt, stressaantunut tai hermostunut, sänkypuuhat eivät todellakaan kiinnosta häntä. Miehet voivat helpommin sulkea ikävät asiat pois mielestään, mutta naisille se on vaikeampaa. Nainen haluaa sopia asiat, ennen kuin hyppää sänkyyn.

Ota siis selvää, mistä kultasi on vihainen ja myönnä, että olet tehnyt väärin. Jos hän haluaa puhua tunteistaan, anna mahdollisuus.

Hän haluaa valta-aseman

Yksi syy, miksi nainen ei halua harrastaa seksiä, on se, että hän yrittää saada valta-aseman suhteessa. Naiset luulevat, että yksi asia, mitä he voivat suhteessa hallita, on seksi. Nainen siis saattaa kieltäytyä seksistä vain näyttääkseen, kuka määrää. Hän voi tuntea olonsa epävarmaksi muilla elämän osa-alueilla. Onko hänellä esimerkiksi ilkeä pomo, dominoiva paras ystävä tai ylisuojeleva äiti?

Helpoin tapa käsitellä asiaa on kehua hänen sänkytaitojaan. Kun osoitat arvostavasi häntä sängyssä, hän ymmärtää, että vallan tavoittelu on turhaa.

Hän manipuloi

Naiset voivat kieltäytyä seksistä, jotta saavat tahtonsa läpi jonkin asian suhteen. Jos muut keinot eivät toimi, hän voi yrittää manipuloida sinua seksillä, kunnes saa haluamansa. Yleensä näissä tapauksissa on kyse isoista asioista eikä pelkästään siitä, kuka vie tänä iltana roskat ulos.

Hoida tilanne antamalla naiselle, mitä hän haluaa. Jos se ei ole mahdollista, kerro, että hän vaatii kohtuuttomia. Jos sekään ei toimi, yritä antaa hänelle jotain korvaavaa. Muuten joudut yksinkertaisesti odottamaan, että kultasi tulee järkiinsä.

Hän on kyllästynyt

Nainen saattaa vältellä seksiä sen takia, että ei nauti siitä. Kaikki naiset eivät halua puhua seksiin liittyvistä ongelmista avoimesti.

Kokeile ehdottaa jotakin uutta ja piristävää. Menkää seksikauppaan ja ostakaa jotain, mistä molemmat nautitte. Jos osoitat naiselle, että haluat korjata tilanteen, hän luultavasti pääsee asian yli.

Hän on väsynyt

Todennäköisin selitys kieltäytymiseen on, että nainen on vain liian väsynyt. Hän ei ehkä halua harrastaa seksiä yhtä usein kuin sinä. Hän saattaa olla stressaantunut eikä sen takia halua nauttia seksistä yhtä usein kuin sinä.

Voit parantaa tilannetta hemmottelemalla naistasi. Laita hänelle valmiiksi kylpy tai hiero kipeitä niskoja. Jos nainen on rento, hän tuntee olonsa seksikkääksi. Mitä jos yhtenä iltana omistautuisit ainoastaan tekemään kultasi olon hyväksi? Hän luultavasti haluaa korvata vaivannäkösi seuraavalla kerralla.

Hän pettää

On mahdollista, että nainen ei halua seksiä sen takia, että hän haluaa mieluummin harrastaa seksiä jonkun toisen kanssa. Jos tilanne on tämä, teillä on paljon isompia ongelmia suhteessa kuin vain seksin puute. Jos epäilet, että kultasi pettää sinua, kerro siitä suoraan ja kuuntele, mitä hän vastaa. Jos naisella todellakin on joku toinen, teidän täytyy päättää, yritättekö selvittää ongelmanne vai lähdettekö kokonaan eri suuntiin.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.