Miksi mies on mieluummin kanssani huonossa suhteessa kuin yksin? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Mistä tunnistaa ranskalaisen herrasmiehen? Yllä oleva video kertoo!

"Mieheni sanoi, että 'ei halua olla yksin'. Suhteessamme on kuitenkin ongelmia (missä kosketukset, pusut, halit?). Sain käsityksen, että mies on mieluummin huonossa suhteessa kuin yksin. Mitä tämä sinun mielestäsi kertoo miehestä? Tai suhteestamme?" kysyy nimimerkki Laastariko?.

Näin miehet vastasivat

"Jäi epäselväksi, mikä on varsinainen ongelma? Jos lasket ongelmaksi sen, ettei mies osoita riittävästi läheisyyttä, tervetuloa suomalaisen miehen mielenmaisemaan.

Mikäli miehesi on selvästi ilmaissut olevansa mieluummin huonossa suhteessa kuin yksin, sinulla on aito ongelma. Miehesi on läheisriippuvainen riippakivi ja lähimpään saatavilla olevaan naiseen takertuva vässykkä. Tässä tapauksessa sinä kelpaat, mutta eron tullen menee viikko ja hän on toisen kyljessä kiinni. Minulla on kaveri, joka ei koskaan ole ollut yksin. Suhteen päättyessä kaverini etsii äkkiä toisen naisen, ja tähän kelpaa lähes kuka tahansa saman katon alle haluava."
– Herrra 47, naimisissa

"Äkkiseltään tulee kaksi asiaa mieleen. Toinen on taloudellinen näkökulma, jossa kaksin asuvilla on edullisempaa kuin yksin asuvalla. Toinen taas on se, että hän ei osaisi olla yksin. Hän tykkää toisen seurasta mutta ei vain romanttisella pohjalla. Tilanteenne lienee enemmän ystävät eduilla – joskin ilman niitä kosketuksia tai muuta, mitä sellaisessakin tilanteessa olisi. Mutta jos seksiäkään ei ole, niin mahdatteko olla nykyään kämppiksiä?"
– 36, sinkku

"Kuulostaa siltä, että miehelläsi on tietyllä tapaa napanuora katkaisematta. Hän selvästi pelkää yksin jäämistä. Se voi olla statuskysymys: monille on tärkeää, että voi sanoa olevansa parisuhteessa ja elävänsä toisen ihmisen kanssa.

Sitä on vaikea sanoa, mitä se kertoo suhteestanne. Toivottavasti välillänne on edes ripaus tunnetta eikä suhteenne ole vain yhdessä olemista yhdessä olemisen vuoksi. Toivottavasti kosketukset, pusut ja halit eivät ole loistaneet pitkään poissaolollaan. Jos näin on käynyt, kannattaa nostaa suhdekissa pöydälle ja puhua, missä mennään. Tuo kuulostaa pahanlaatuiselta jumitilanteelta, josta on päästävä nopeasti eteenpäin tavalla tai toisella, koska tuollaisena, jona sen kuvailet, suhde on teille molemmille ajanhukkaa."
– 36, sinkku

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat