Miksi mies ei halua jatkaa yhden illan juttua pidemmälle, vaikka kokemus oli ihana? Miehet vastaavat

Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia? 2:33
Onko jokaisella miehellä erektio-ongelmia, ja minkä kokoinen on "normaali penis"? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voiko mies antaa upeaa seksiä ilman vetovoimaa, ihastumista tai rakastumista? Jos on yhden illan juttujen toimija, miksi mies ei halua toista kertaa saman naisen kanssa, vaikka kokemus oli ihana? Tämä mietityttää ja loukkasi naisellista itsetuntoani. Olisin halunnut toisenkin kerran, mutta mies ei.

Mikä niissä kertakäyttöisissä syrjähypyissä on niin hyvää, miksi mies ei halua jatkaa 'yhden illan' suhdetta? Tosin molemmat naimisissa tahoillaan, mutta silti", ihmettelee nimimerkki Nainen 46v joka olisi halunnut toisenkin kerran.

Näin raati vastasi

"Joko kokemus ei ollut ihana, tai sinussa ärsytti jokin muu asia."
– 55, ei suhdestatusta

"Kokeneena miehenä täytyy sanoa, etten ikinä ole tykännyt harrastaa seksiä vain kerran, ja tuntemattoman kanssa. Nainen, joka on liian innokas seksipuuhiin, on minulle totaalinen turn-off. Seksi on ainakin minulle ehdottomasti parasta ihmisen kanssa, jota tuntee ja rakastaa"
– 43, sinkku

"Itse ainakin haluan tällä hetkellä niin sanotua kevyttä deittailua, vaikka en sulje pidemmän parisuhteenkaan mahdollisuutta pois laskuista. Ensimmäinen tapaaminen ja ensimmäinen kerta sängyssä kertovat jo aika paljon siitä, haluanko jatkaa tapailua. Jos jokin mättää pahasti, ei vain kannata jatkaa. Monet miehet haluavat puhtaasti vain seksiä, ja siksi se jää aina yhteen kertaan. Minullekin tuo kelpaa, mutta suhdekuvioni ovat useimmiten pitempiaikaisia."
– 33, sinkku

"Ilmeisesti mies sittenkään ei kokenut kyseistä aktia niin upeana tilanteena kuin kysyjä. Jos jonkun kanssa saa aivan fantastista seksiä, varmasti haluaa kokea sen tunteen uudestaan."
– 44, parisuhteessa

"Yhdestä kerrasta saattaa saada sen, mitä tarvitsee, tai mitä on elämäänsä kaivannut. Esimerkiksi itse olin raskaassa suhteessa, jossa vapauteni ja miehisyyteni oli lytätty pahoin. Eron jälkeen päädyin yhden illan juttuun, joka oli upea ja partneri hyvä. Koin saaneeni miehisyyteni takaisin ja heränneeni jälleen eloon, enkä ole sen jälkeen kaivannut naisseuraa missään muodossa. Mainitussa syrjähyppytapauksessa voi olla kyse samasta asiasta. Tietyssä tilanteessa yhdellä seksikerralla saattaa 'elää' pitkänkin ajan."
– 33, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat