Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin Colorado jatkaa hirmumenoaan NHL:ssä

Colorado Avalanche otti jo kahdeksannen voittonsa kymmenessä ottelussa kukistamalla vieraissa divisioonajumbo Chicago Blackhawksin 4-1. Mikko Rantanen teki maalin ja syötti toisen.

Rantanen sai kunnian sinetöidä loppulukemat tyhjään maaliin kaukaa lähteneellä laukauksella vajaat kolme minuuttia ennen loppua. Hän myös syötti voittomaaliksi jääneen Nathan MacKinnonin 2-1-osuman toisessa erässä.

Rantanen kamppaili kiekon keskialueelta MacKinnonille, jonka viuhuva rannelaukaus upposi Corey Crawfordin vartioimaan maaliin yläriman kautta.

MacKinnonilla on käynnissä kuuden ottelun pisteputki, jonka aikana hän on tehnyt 3+5=8 pistettä. Rantasella on puolestaan kauden 18 pelistä koossa 10+14=24 pinnaa.

Coloradon toinen suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi pelasi ottelussa Valeri Nitshushkinin ja J.T. Compherin rinnalla kakkosketjussa.

Keskisen divisioonan toisena St. Louis Bluesin jälkeen oleva Avalanche isännöi seuraavassa ottelussaan Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanesia jo ensi yönä Suomen aikaa Denverissa pelattavassa ottelussa.