Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus avautuvat rakkaudestaan – tässä on muusikon mukaan toimivan suhteen tärkein avain

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus kertovat, mikä on heidän suhteensa onnistumisen avain.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee muusikko Mikko Kuustosen ja tämän puolison, koreografi Hanna Brotheruksen huvilalla Mäntyharjulla. 

Kuustonen ja Brotherus ovat pitäneet yhtä vajaan kymmenen vuoden ajan. Veitola kysyy parilta, millä tavalla rakastuminen oli erilaista keski-ikäisenä, kuin nuorempana. 

Asiaa lähtee ensin pohtimaan Kuustonen, joka kertoo hetkestä, joka oli pariskunnan suhteessa hyvin koskettava. 

– Oltiin kiistelty jostain asiasta ja pohdittu, miten saadaan tämä ihmissuhde toimimaan. Niin sä teippasit meidän makuuhuoneen seinään semmoisella metrin korkuisella tekstillä sanan "suoruus", Kuustonen muistelee kertoen, mikä hänen mielestään on onnistuneen parisuhteen pohja.

– Kun on aikuinen ja tietää, että voisi elää yksinkin. Ja sitten jos on vaikeaa, niin se ei johdu siitä toisesta. Mulle se ainakin on kirkastunut tässä vuosia myöten, että jos joku toisessa ärsyttää hirveästi, niin mun täytyy itse katsoa peiliin, että miten mä voin tässä toimia. Eikä sillä tavalla, niin kuin olisi nuorempana koittanut muuttaa toista, Brotherus komppaa. 

Yllä olevalla videolla näet, mitä Mikko Kuustonen ajattelee parisuhteestaan ja mikä on sen kulmakivi. 


Yökylässä Maria Veitola Sanna Marinin luona MTV3-kanavalla torstaina 14.10. kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja