Niina Lahtinen lataa suorat sanat Janne Katajasta: "En pystyisi itse esimerkiksi ikinä olemaan Jannen kanssa parisuhteessa"

0:57
Niina Lahtinen ei säästele sanojaan puhuessaan Janne Katajasta

Niina Lahtinen kertoo Maria Veitolalle suorasanaisesti ystävyydestään Janne Katajaan.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee Riihimäellä juontaja-yrittäjä Janne Katajan luona. 

Illalla Katajan kotiin saapuu vierailulle kaalilaatikkoa syömään liuta Katajan ystäviä, joiden joukossa on näyttelijä-ohjaaja Niina Lahtinen. Myös Lahtinen, joka on Katajan läheisen ystävän näyttelijä Aku Hirviniemen entinen puoliso, on Katajan läheinen ystävä vuosien takaa. Illallisella parivaljakko kertoo tutustuneensa, kun Kataja oli 4-vuotias ja Lahtinen 5-vuotias. 

Illallisella Lahtinen ei säästele sanojaan kuvaillessaan sitä, millainen persoona Kataja on. 

– Janne on ollut outo poika, sen touhun oli outoja aina verrattuna (siihen) mitä normaalit lapset tekee. Kyllä sen musta jo lapsena tajusi, että se on vähän erikoinen, ikään kuin boheemi sillä tavalla, että Janne ei esimerkiksi hirveästi mieti, mitä muut ajattelee, Lahtinen pohtii. 

Lahtinen kertoo, kuinka Kataja on esimerkiksi perustanut ensimmäiset yrityksensä jo teini-iässä, mikä ei ole sen ikäiselle aivan tavanomaista. Toisaalta Katajalla on tapoja, jotka ovat Lahtisen mukaan myös haastavia. 

– Samaan aikaan Janne on niin umpihullu, että en pystyisi itse esimerkiksi ikinä olemaan Jannen kanssa parisuhteessa, Lahtinen lataa. 

Yllä olevalla videolla Niina Lahtinen kertoo tarkemmin, miksei pystyisi itse olemaan koskaan parisuhteessa Janne Katajan kanssa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja