Mikael Jungner ja Emilia-rakas: Lemmenloma Välimerellä!

Kansanedustaja aikoo suunnata naisystävänsä kanssa etelän lämpöön.

Mikael Jungner ja hänen rakkaansa Emilia Poikkeus saapuivat yhdessä kohutun Fifty Shades of Grey -elokuvan ensi-iltaan keskiviikkona asianmukaisesti popcornien kera. 

Viime lokakuussa suhteensa lyhyen tapailun jälkeen julkistanut pari on liikkunut julkisesti yhdessä, ja Emilia oli Mikaelin kanssa myös Linnan juhlissa. 

Mikael Jungner odotti illan elokuvaa mielenkiinnolla. Emilia puolestaan kertoi lukeneensa jo Fifty Shades of Grey -kirjan.

– Sitä on hehkutettu hirveästi, mutta en tykännyt siitä. Kirjan päähenkilöt ovat mielestäni epäuskottavia, se, että sellaiset ihmiset rakastuisivat toisiinsa, Emilia pohti. 

Rakastunut pari aikoo suunnata yhteiselle lomalle parin päivän päästä, kun Mikaelin työkiireet eduskunnassa helpottavat hetkeksi. 

– Lähdemme yhdessä Välimerelle, kansanedustaja kertoi. 

Mikael ja Emilia ovat edenneet suhteessaan varsin nopeasti. He ovat aiemmin kertoneet viettävänsä paljon aikaa Mikaelin asunnossa. 

– Minulla on vielä oma asunto, mutta käytännössä asutaan yhdessä, Emilia kertoi hymyillen ennen parin suuntaamista elokuvasalia kohti.

Lue myös:

    Uusimmat