Mikael Granlund upotti nyt NHL-mestarit – "Ansaitsimme sen maalin"

Nashville Predatorsin Mikael Granlund esitteli jälleen maalintekijän vaistojaan jääkiekon NHL:ssä, kun Nashville vei tiukan vierasvoiton länsilohkon ykkösenä olevasta St. Louis Bluesista. Peli ratkesi kolmannessa erässä Granlundin voittomaaliin luvuin 4–3.

Granlundin maali syntyi ylivoimalla, kun päätöserää oli pelattu vajaat neljä minuuttia. Suomalaishyökkääjä ronkki irtokiekon rystyllä sisään maalin edestä päästyään sitä ennen laukauksen väliin mailansa lavalla.

–  Me ansaitsimme sen kolmannen erän maalin. Se varmisti voittomme, Granlund sanoi NHL.comin mukaan.

Voittomaali oli Granlundille jo kolmas kuuden ottelun sisään. Hän on tehnyt kauden 51 ottelussa 14+10=24 pistettä.

Pelin ensimmäisestä, Viktor Arvidssonin viimeistelemästä maalista Granlund oli jo kuitannut syöttöpisteen.

–  Se oli aito jääkiekkopeli. Pelissä oli paljon tunteita ja mies miestä vastaan -tilanteita. Tuolla tavalla on hauska pelata. Mielestäni pelasimme kaikkinensa aika hyvän pelin, lähes 21 minuuttia jäällä ollut Granlund arvioi pelin jälkeen.

Töitä voiton eteen teki myös Juuse Saros, joka torjui Nashvillen maalilla 23 kertaa. Tärkeä voitto nosti Predatorsit länsilohkossa yhdeksänneksi, siis aivan pudotuspeliviivan tuntumaan.