Mikael Granlund NHL-siirtohuhumyllyn keskellä – lähde: mestariehdokas oli jo aiemmin perässä

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Pekka Rinteen, Juuse Saroksen, Erik Haulan ja Mikael Granlundin edustama Nashville Predators on rämpinyt alkukaudella omassa divisioonassaan. Taapertaminen on käynnistänyt siirtohuhut, joissa suomalaiset ovat vahvasti esillä.

Predators on tällä hetkellä keskisessä divisioonassa toiseksi viimeisenä, eli sijalla seitsemän. Kantrikaupungin kiekkoylpeys on kerännyt 15 ottelusta kasaan vain kuusi voittoa.

– Nyt on jännä nähdä, että miten Predators suhtautuu tähän tilanteeseen. Yrittävätkö he vielä väkisin vääntäen päästä pudotuspelitaisteluun mukaan vai alkavatko he myymään pelaajiaan muualle? Suhteellisen halvat palaset, jotka voivat hyvinkin herättää muissa seuroissa kiinnostusta, ovat Mikael Granlund ja Erik Haula, Sportsnetin NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman käy läpi.

Granlund ja Haula tekivät molemmat yksivuotiset sopimukset Predatorsin kanssa. Tätä kautta he ovat houkuttelevia vaihtoehtoja mestaruustaistelussa mukana oleville seuroille.

Friedman nosti esiin yhden potentiaalisen vaihtoehdon Granlundin kohdalla.

– Voisin kuvitella, että Toronto (Maple Leafs) harkitsee häntä. He olivat yhteydessä häneen jo viime kauden jälkeen. Silloin raha-asiat eivät natsanneet.

– Uskon, että Maple Leafs kärkkyy vielä yhden kärkiketjujen hyökkääjän perään. Saa nähdä, että miten tilanne etenee, Friedman sanoi, viitaten Granlundiin.

Maple Leafs johtaa tällä hetkellä Kanadan divisioonaa. Se on samalla yksi suurimmista mestarisuosikeista.

28-vuotias Granlund on iskenyt tällä kaudella 12 ottelussa tehot 3+4=7. Hän allekirjoitti joulukuussa 3,75 miljoonan dollarin (3,09 miljoonan euron) arvoisen diilin Predatorsin kanssa.

Haula, 29, on puolestaan nakuttanut alkukauden 14 ottelussa tehot 0+4. Hänen sopimuksensa arvo on 1,75 miljoonaa dollaria (1,44 milj. euroa).

Lue myös:

    Uusimmat