Mikä tyyli! Paris Jackson palasi näyttävänä julkisuuteen

0:26
Paris Jackson on toiseksi vanhin Michael Jacksonin lapsista.

Paris Jackson on tehnyt paluun punaiselle matolle oltuaan kuukauden poissa julkisuudesta.

Edesmenneen popparin Michael Jacksonin tytär Paris Jackson nähtiin sunnuntaina punaisella matolla Oscar-juhlien jatkoilla. Tämä oli 20-vuotiaan Jacksonin ensiesiintyminen julkisuudessa sen jälkeen, kun hänen kerrottiin noin kuukausi sitten vetäytyneen terapiaan saamaan apua mielenterveydellisiin ongelmiin.

Jackson vahvisti uutisen myös itse.

– Kyllä, pidän pienen tauon töistä ja sosiaalisesta mediasta, sillä jokainen ansaitsee joskus hengähdystauon. Olen kuitenkin onnellinen ja voin paremmin kuin koskaan, Jackson kirjotti instagramiin kuvansa yhteyteen.

Jackson on jo vuosien ajan ollut avoin masennuksestaan. Vuonna 2013 hän joutui hoitoon yritettyään itsemurhaa, ja on myöhemmin haastattelussa myöntänyt yrittäneensä itsemurhaa jopa useaan otteeseen.

– Olin sekaisin ja samalla yritin selvitä masennuksestani ilman apua. Inhosin itseäni ja ajattelin, etten osannut tehdä mitään oikein, ettei minun kannattanut enää elää, Jackson kertoi.

Nyt nainen voi kuitenkin omien sanojensa mukaan hyvin.

– Olen sen jo sanonut ja sanon sen nyt uudelleen – olen onnellisempi ja terveempi kuin olen ollut pitkään aikaan, Jackson tviittasi helmikuun alussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja