Mikä selittää SM-liigajätin Kärppien yllättävän isot ongelmat? Mikko Manner suorana: "Täysin valmennuksen piikkiin"

2:26
Kärppien päävalmentaja Mikko Manner avaa oululaisjoukkueen alkukauden ongelmien taustoja.

Jääkiekon SM-liigassa Oulun Kärpät on kaudesta toiseen iso mestarisuosikki. Kuluneen syksyn aikana jätti on kuitenkin horjunut. Mikä selittää Kärppien yllättävän isot ongelmat? Rehellinen vastaus tulee suoraan joukkueen ytimestä.

Kärpät ei ole saanut peliään lentoon oikein missään vaiheessa. Pelillisten haasteiden lisäksi Kärpät on paininut koronaongelmien keskellä. Oululaisjoukkue joutui keskellä kautta pitkään karanteeniin tartuntatapausten myötä.

Tuoreeltaan Kärpät on pelannut rästipelejä pois alta. Keskiviikon kierroksen Lukko-voiton myötä Kärpät nousi sarjataulukossa viidenneksi. 21 ottelusta oululaisjoukkue on kerännyt kasaan 36 pistettä.

Kärppien syksyn pelilliset ja tulokselliset ongelmat ovat nostattaneet kulmakarvoja kiekkopiireissä.

Mutta mikä selittää sen, että miksi Kärppien peli on tökkinyt?

– Kyllä tuo meni ihan täysin valmennuksen piikkiin, Kärppien luotsi Mikko Manner sanoo oululaisjoukkueen alkukauden vaikeuksista C Moren haastattelussa.

– Lähdimme karvaamaan kovaa, mutta unohdimme pelin rakenteluvaiheen. Nyt olemme ottaneet steppejä eteenpäin siinä, että pystyisimme hyökkäämään paremmin yhdessä ja sitä kautta myös karvaamaan kovaa, Manner jatkaa.

Jutun yläreunan videolla lisää Mannerin ajatuksia Kärppien alkukaudesta ja siitä, miten ongelmia on pyritty korjaamaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja