Mikä on parasta syksyssä?

Kysyimme Koti-osion lukijoilta, mikä syksyssä on parasta. Yli 40 prosenttia vastaajista nautti eniten kynttilöiden valosta, lämpimästä saunasta ja hyvän kirjan seurasta.

– Normaalisti syksy on sateista, kylmää ja pimeää aikaa. Näihin kaikkeen auttaa lämpö ja valo. Syksyllä myös vaivutaan horrokseen, joten silloin on aikaa lukemiselle, nimimerkki Hotari tunnelmoi.

Myös nimimerkki Paula listaa syksyn hyviä puolia.

– Kynttilät ulos lyhtyihin, sauna, hyvää ruokaa vaikka sieniä ,riistaa ja omenapiirakkaa. Kynttilöitä ja takka, viiniä ,jännä kirja tai kauhuleffa.Toki tämä aika vuodesta on myös metsässä kivaa aikaa liikkua, kun on värikästä.

Myös toiseksi tullut vaihtoehto - reippailu värikkäässä luonnossa - keräsi lähes 40 prosenttia ääniä. Syysherkkujen kokkaamisesta piti vain 4,7 prosenttia vastaajista ja käsitöihin paneutui 6,8 prosenttia lukijoista.

Vaikka ympäriltä tuntuu usein kuulevan syksystä valittavia soraääniä, vain hieman alle kahdeksan prosenttia lukijoista tunnustautui syksyn vihaajaksi ja perusteluista löytyi vain positiivisia kommentteja.

– Syksyllä on kaunis ruska. Voi kerätä puolukoita ja sieniä, ja on termarissa kahvia mukana, niin mikä sen ihanampaa..., nimimerkki Juili kertoo.

Kuva: Lehtikuva

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja